interpretare analize diabet zaharat 2

Mama mea are 61 de ani. Are diabet zaharat 2 si de curand si-a facut analizele urmatoare:
glicemie: 106.3
glucoza: absenta
hemoglobina glicozilata: 6.82.
Cum vi se par? Va rog frumos daca aveti timp sa mi le interpretati si mie. Va multumesc anticipat si astept raspunsul de la Dvs.
glicemie: 106.3
glucoza: absenta
hemoglobina glicozilata: 6.82.
Cum vi se par? Va rog frumos daca aveti timp sa mi le interpretati si mie. Va multumesc anticipat si astept raspunsul de la Dvs.
3 comentarii

Cine si in baza caror analize a decis ca mama dvs are diabet tip 2?
Potrivit acestor analize, glicemia este normala iar hemoglobina glicozilata
nu creste numai in caz de diabet.
In urma unei viroze, am avut o luna de zile glicemia 111 si hemoglobina glicozilata
usor cresuta peste 6.am fost la diabetolog, am tinut regim si totul a revenit la normal.
Acum mananc normal(incusiv dulce) si analizele imi sunt in valori normale.deci nu a fost diabet(ceea ce poate fi si cazul mamei dvs) Nu uitati ca si anumite medicamente(cum ar fi unele betablocante) pot altera valorile glicemiei.Sfatul meu: consultati un medic diabetolog.
Multa sanatate mamei!
Potrivit acestor analize, glicemia este normala iar hemoglobina glicozilata
nu creste numai in caz de diabet.
In urma unei viroze, am avut o luna de zile glicemia 111 si hemoglobina glicozilata
usor cresuta peste 6.am fost la diabetolog, am tinut regim si totul a revenit la normal.
Acum mananc normal(incusiv dulce) si analizele imi sunt in valori normale.deci nu a fost diabet(ceea ce poate fi si cazul mamei dvs) Nu uitati ca si anumite medicamente(cum ar fi unele betablocante) pot altera valorile glicemiei.Sfatul meu: consultati un medic diabetolog.
Multa sanatate mamei!

Foarte bun este si preparatul FITODIAB(facut de Hofigal).este 100% natural, ieftin si eficace in reglarea glicemiei.(cate o tableta dupa mesele principale)...cititi prospectul !(il gasiti si pe net)

Analizele indica faptul ca mama d-voastra isi trateaza diabetul corect: atat glicemia cat si Hemoglobina glicozilata (care indica controlul in timp al glicemiei) sunt in limitele normale, recomandate.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1dieta pentru diabet zaharat
- 2diabet zaharat insulinodependent
- 6Mai multe afectiuni: hipertensiune arteriala, diabet zaharat si probleme renale
- 8buna seara! am nevoie urgent de ajutorul dumneavoastra.
- 6Cica diabet, dupa administrarea unei perfuzii cu glucoza
- 9diabet zaharat?
- 13Insulina bazala
- 5m-am trezit ca partea stanga a fetei amortita si presiune asociata cu durere la ochiul stang
- 0carnea la diabetul zaharat tip 2
- 0insomnie, diabet zaharat...
- 0Unitate de masura hemoglobina glicata
- 6diabet de tip II... transpir foarte rau. O fi de la tratament?
- 30Carcinom ductal invaziv
- 0am nevoie de un regim alimentar ptr Ciroza si Diabet zaharat tip2
- 0Diabet, Siofor
- 2hemoglobina glicozilata
- 1Diabet zaharat de tip 2
- 4diagnosticare diabet
- 54Diabetul de tip 2 - cum sa scapam de el
Mai multe informații despre: Diabetul zaharat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabetul zaharat
- Cetoacidoza diabetica
- Gastropareza diabetica
- Diabetul zaharat si bolile cardiovasculare
- Nefropatia diabetica
- Disfunctia sexuala asociata diabetului zaharat
- Fenomenul Somogyi
- Ulcerele diabetice (mal perforant plantar)
- Boala buloasa a diabetului
- Diabetul in sarcina
- Regim diabet
- Diabet zaharat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: