DIABET TIP2
Buna ziua!Acum 1 an mama(45 de ani) a fost diagnostica cu diabet de tipul 2.boala a fost descoperita relativ rapid dupa o luna, iar asta dupa o receala, avand si o predispozitie genetica(fratele mamei a avut si el diabet si a murit de aceasta boala).De atunci mama a inceput cu tot felul de tratamente naturiste, medicamente si insulina+muult sport( slabit chiar 20 de kg).
Insa in ultima vreme situatia se inrautateste: cand are glicemia normala se simte rau are ameteli si stari de discomfort.Mai mult abia cand glicemia ajunge putin peste 150 incepe parca sa se simta mai bine.cu toate acestea, mama face de destula vreme si injectii cu insulina dimineata 12 unitati si seara 20 de unitati, iar asta varaiza in functie de cum se simte.Insa boala ei incepe sa ma sperie intru cat ii tot creste glicemie si imi e teama sa nu ajunga, Doamne fereste!, in coma.
In ultima vreme glicemia ei a ajuns la 420(fapt alarmant pentru mine) si nici nu mai vedea bine; pe langa ameteli si starea de rau.Plus ca mama a umblat destul de mult la medici, iar acestia au venit doar cu solutii temporare, intrucat boala mamei continua sa se agraveze.
Asa ca VA ROG, daca ati putea sa-mi dati un raspuns ce e de facut si v-as fi profund recunoscatoare...si sa-mi explicati poate acesta crestere de insulina si cauzele si cum poate fi stopata.
Multumesc anticipat
Insa in ultima vreme situatia se inrautateste: cand are glicemia normala se simte rau are ameteli si stari de discomfort.Mai mult abia cand glicemia ajunge putin peste 150 incepe parca sa se simta mai bine.cu toate acestea, mama face de destula vreme si injectii cu insulina dimineata 12 unitati si seara 20 de unitati, iar asta varaiza in functie de cum se simte.Insa boala ei incepe sa ma sperie intru cat ii tot creste glicemie si imi e teama sa nu ajunga, Doamne fereste!, in coma.
In ultima vreme glicemia ei a ajuns la 420(fapt alarmant pentru mine) si nici nu mai vedea bine; pe langa ameteli si starea de rau.Plus ca mama a umblat destul de mult la medici, iar acestia au venit doar cu solutii temporare, intrucat boala mamei continua sa se agraveze.
Asa ca VA ROG, daca ati putea sa-mi dati un raspuns ce e de facut si v-as fi profund recunoscatoare...si sa-mi explicati poate acesta crestere de insulina si cauzele si cum poate fi stopata.
Multumesc anticipat
2 comentarii
Buna ziua
Diabetul este o boala as spune (parsiva)nu este suficient sa ei numai tratament trebuie TINUT REGIM asa ca mama dumneavoastra pe linga ce doctotul ia prescris trebuie sa tina regim sa manince la ore fixe putin si des, multa lume intelege gresit aceasta boala eu am diabet tip 2 de 7 ani cu regim si medicamente pe baza de plante il tin sub control asa ca mama dumneavoastra pe linga medicamentatie trebuie sa tina si regim ii doresc sanatate.
Diabetul este o boala as spune (parsiva)nu este suficient sa ei numai tratament trebuie TINUT REGIM asa ca mama dumneavoastra pe linga ce doctotul ia prescris trebuie sa tina regim sa manince la ore fixe putin si des, multa lume intelege gresit aceasta boala eu am diabet tip 2 de 7 ani cu regim si medicamente pe baza de plante il tin sub control asa ca mama dumneavoastra pe linga medicamentatie trebuie sa tina si regim ii doresc sanatate.
pt sabinaptr23:ce fel de suplimente alimentare ati folosit??
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Regimul in diabet
- 1cateodata am valori glicemice foarte ridicate dimineata
- 3Accident vascular cerebral, diabet tip 2, paralizia
- 6Cica diabet, dupa administrarea unei perfuzii cu glucoza
- 5proteza dentara.. CNAS ii deconteaza o parte din cheltuieli?
- 3consultatie diabet
- 1buna ziua. ce inseamna diabetul si ce distruge in corp?
- 4Diabet tratament cu insulină
- 1diabetul si medicamentatia
- 4ce este ?
- 5Batatura in talpa de marimea unei monezi de 5 bani si de culoare vinetie
- 8Durere in gat, raguseala + diabet 2
- 1glicemie mare dimineata
- 6Ce sa faca ca glicemia sa se apropie cat de cat de val normale?
- 3Diabet
- 1Diabet si Proenzi
- 0Lipaza crescuta
- 1Sunt bune cărțile de Jason Fung pentru diabet și obezitate?
- 2Diabet și menopauza
Mai multe informații despre: diabetul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabet insipid
- Diabetul gestational
- Diabetul zaharat
- Cetoacidoza diabetica
- Picior diabetic
- Retinopatia diabetica
- Fenomenul Somogyi
- Ulcerele diabetice (mal perforant plantar)
- Boala buloasa a diabetului
- Diabetul in sarcina
- Sfaturi pentru persoanele cu diabet
- Regim diabet
- Indulcitorii artificiali - o alternativa sigura pentru zahar?
- Diabet zaharat
- Noile clasificări ale diabetului zaharat 2018 (5 tipuri)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: