despre zborul cu avionul
Buna ziua,
Am un baietel de 1an si o luna si marti plecam in spania, si am fost la un medic sa imi dea ceva pt baietel sa nu se simta rau, sa nu fie agitat, si mi-a dat niste picaturi de urechi sa ii pun 2 picaturi cu o jumatate de ora inainte de a ma urca in avion, si mi-a mai dat si peritol sirop sa ii dau la nevoie 3 ml, asta daca e agitat...si am cumparat peritol iar pe prospect scria ca se da de la 2 ani in sus, nicidecum sub 2 ani...iar intrebarea mea este ce ar trebui sa fac???ce sa cumpar altceva??astept raspunsul dvs.am mare nevoie si incredere in raspunsul dvs..va multumesc
Am un baietel de 1an si o luna si marti plecam in spania, si am fost la un medic sa imi dea ceva pt baietel sa nu se simta rau, sa nu fie agitat, si mi-a dat niste picaturi de urechi sa ii pun 2 picaturi cu o jumatate de ora inainte de a ma urca in avion, si mi-a mai dat si peritol sirop sa ii dau la nevoie 3 ml, asta daca e agitat...si am cumparat peritol iar pe prospect scria ca se da de la 2 ani in sus, nicidecum sub 2 ani...iar intrebarea mea este ce ar trebui sa fac???ce sa cumpar altceva??astept raspunsul dvs.am mare nevoie si incredere in raspunsul dvs..va multumesc
4 comentarii
va rog sa nu ingnorati acest mesaj si sa imi raspunda un medic sa stiu ce sa ii cumpar..va multumesc
BUNA, DE CE ITI FACI PROBLEME ??? DACA COPILUL ESTE SANATOS NU ARE NEVOIE DE PICATURI S-AU PASTILE. EU AM FOST IN SPANIA DE n ORI SI ERAU FOATRE MULTI COPII DE VARSTA COPILULUI TAU, NU ITI FACE PROBLEME EL NU STIE CA ESTE IN AER. DRUM BUN...SI EU PLEC PE 29 IN SPANIA LA ALICANTE...
multumesc mult pentru raspuns imi e de mare folos...
buna! eu sunt insotitor de bord si stiu ce vad la fiecare cursa cu infanti. sfatul meu este sa ii dati picaturile. il vor ajuta pe cel mic sa suporte mai bine diferenta de presiune in decolare si aterizare. fiind foarte mic el are dureri groaznice de urechiuse in aceste 2 faze ale zborului. va spun si dvs ce le spun la cursa tuturor mamicilor cu copii sub 2 ani: in cele 2 faze de care vorbeam mai sus dati copilului un biberon sau ceva de mancare; pt ca bebelusul este mic el nu stie cum sa faca sa-si desfunde urechiusele singur, si atunci este bine sa inghita ceva, lichid sau mancarica pe tot parcursul decolarii si aterizarii. nu stiu ce sa va zic despre sirop. puteti contacta medicul respectiv si la telefon pt aceasta nelamurire. zbor placut si fara probleme!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3stimulator cardiac si calatoriile cu avionul
- 9Durere puternica de cap in timpul mersului cu avionul
- 3Un bolnav cu bronsita cronica poate calatorii cu avionul ?
- 0Frica de avion!
- 1Otita si calatorie cu avionul
- 2Copil de 11 luni - otita - zbor cu avionul
- 2Durere ureche dupa zborul cu avionul
- 2zbor cu avionul
- 0Operat in '98 de otoscleroza, pot zbura cu avionul?
- 4Otita Cronica - Zbor cu avionul
- 0Zbor cu avionul
- 1Lichid in ureche si zborul cu avionul, baietel de 4 ani si jumatate
- 0Pneumotorax
- 1Zbor cu avionul, dupa colecistectomie laparoscopica
- 0Acord zbor cu avionul
- 3Ajutati-ma, va rog!! La 18 zile de la efectuarea operatiei, am un zbor, de aprox. 3h.
- 2Copil cu ureche operata de mastoida poate zbura cu avionul?
- 2Ureche Infundata
Mai multe informații despre: zborul cu avionul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: