Timpan spart in zbor cu avionul!!
Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati cu un sfat.
De 5 zile am gripa, facand si o laringita intre timp, iau tratament medicamentos incepand de vineri( augumentin + omez+ ketonal forte + euresal).
Acum 2 zile am avut un zbor cu avionul si m-am simtit rau, la aterizare in ambele tronsoane mi s-au infundat urechile foarte tare avand si dureri, ca niste ace ce imi erau introduse in ureche si nu auzeam mai deloc.. mi-au spus colegele ca exista riscul sa mi se sparga timpanul, ca nu trebuia sa zbor racita insa nu am ce sa fac... peste 2 zile am iar un zbor de data asta unul foarte lung si imi este foarte teama sa nu patesc la fel si sa nu mi se sparga timpanul... am mers azi la farmacie si mi-au dat parasinus, hexoralete n si aerius, mi-au spus sa le iau 3 zile, in acelasi timp am si tratamentul cu antibiotic si antiinflamator..
Va rog mult spuneti-mi ce sa fac, cum sa procedez sa nu patesc ceva grav, ce as mai putea sa iau, pt ca raceala nu imi va trece sigur pana miercuri! Va multumesc mult!
De 5 zile am gripa, facand si o laringita intre timp, iau tratament medicamentos incepand de vineri( augumentin + omez+ ketonal forte + euresal).
Acum 2 zile am avut un zbor cu avionul si m-am simtit rau, la aterizare in ambele tronsoane mi s-au infundat urechile foarte tare avand si dureri, ca niste ace ce imi erau introduse in ureche si nu auzeam mai deloc.. mi-au spus colegele ca exista riscul sa mi se sparga timpanul, ca nu trebuia sa zbor racita insa nu am ce sa fac... peste 2 zile am iar un zbor de data asta unul foarte lung si imi este foarte teama sa nu patesc la fel si sa nu mi se sparga timpanul... am mers azi la farmacie si mi-au dat parasinus, hexoralete n si aerius, mi-au spus sa le iau 3 zile, in acelasi timp am si tratamentul cu antibiotic si antiinflamator..
Va rog mult spuneti-mi ce sa fac, cum sa procedez sa nu patesc ceva grav, ce as mai putea sa iau, pt ca raceala nu imi va trece sigur pana miercuri! Va multumesc mult!
4 comentarii
Si in toate zilele astea tu te-.ai dus la farmacie si ti-ai cumparat chestiile aleain loc sa dai 50 Ron pe o consulatie ORL? Nu te supara dar mie nu mi se pare ok, mai ales zici ca esti bolnava inca si mai ai un zbor lung
Nu stiu de raceala - sa nu fie voie sa zbori -in sinuzita din cauza presiunii secretiile bacteriene pot disemina si astfel in loc de o sinuzita maxilara te trezesti cu una etmoidala, etc si cu dureri mari.
Du-te la medic si macar zbori linistita. Asta chiar nu e un sfat pe care sa il iei de pe forum
Nu stiu de raceala - sa nu fie voie sa zbori -in sinuzita din cauza presiunii secretiile bacteriene pot disemina si astfel in loc de o sinuzita maxilara te trezesti cu una etmoidala, etc si cu dureri mari.
Du-te la medic si macar zbori linistita. Asta chiar nu e un sfat pe care sa il iei de pe forum
1.trebuie sa ai olynth sau alt sprey de desfundat nasul.. administrezi cat de mult e cazul inainde de decolare si la aterizare.. ca sa fie nasul curat si trompa lui eustache desfundata.
2. mesteci la decolare si aterizare Guma de mestecat
2. mesteci la decolare si aterizare Guma de mestecat
Am mers ieri la orl si mi-au spus la ora 11 dim ca nu mai au instrumente sterile, desi programul era pana la ora 16...acum 2 saptamani mi-am reinnoit licenta medicala si mi s-a facut si un consult orl si mi s-a spus ca nu am nici o problema...vroiam doar sa stiu ce as putea sa iau sa nu mi se infunde urechile, atata tot! Multumesc pt raspuns si sper sa functioneze!
N-are ce sa nu functioneze- ti-a spus dl doctor
Da cu Olinth, vei avea caile libere
Da cu Olinth, vei avea caile libere
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Imi puteti da un sfat cum sa-mi vindec urechea prin tratament suportat de casa de asigurari?
- 3stimulator cardiac si calatoriile cu avionul
- 2timpan distrus sau nu?
- 9timpan distrus sau nu 2
- 9Durere puternica de cap in timpul mersului cu avionul
- 8problema cu urechea dreapta
- 4despre zborul cu avionul
- 0Frica de avion!
- 5care este suprafata timpanului si pina la ce virsta se regenereaza?
- 1Otita si calatorie cu avionul
- 1Timpan spart, la strand
- 2Timpan perforat la un copil de 12 ani
- 7timpan usor bombat, senzatie de ureche umeda, acufene
- 7De 2 zile mi se scurge ceva maro cleios.. e otita?
- 3La cat timp se poate calatorii cu avionul dupa o extracţie
- 0timpan perforat
- 5Ranirea timpanului?
- 2Perforatie timpan
- 0Diagnostic principal - Infarcte cerebrale multiple
Mai multe informații despre: timpanul zborul cu avionul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: