despre reactii adverse la dexamed
am terminat de 2 zile tratamentul cu dexamed care a fost de 7 zile adica de 2 ori 4 mgpe zi si acum mi sa umflat tot corpul ca un balon ma doare deja si pielea pe mine si muschii ce pot sa fac?
pot sa iau ceva ca nu mai suport medicul care mia prescris a zis sa stau linistita ca trece dar nu mai suport ajutatima va rog multumesc
pot sa iau ceva ca nu mai suport medicul care mia prescris a zis sa stau linistita ca trece dar nu mai suport ajutatima va rog multumesc
4 comentarii
numi rsp nimeni ce dumnezeu? nu stie nimeni?va roog
Medicul nu ti-a spus ca pe perioada terapiei cu dexametazona trebuia sa tii regim fara sare, bogat in proteine, fara alimente cu multe calorii, sarac in dulciuri, mesele trebuie sa fie mai dese si mai mici cantitativ, cu mai putina hrana ? Dexametazona nu trebuia intrerupta brusc. Acum cumpara-ti o cutie de Aerius si ia un comprimat pe zi, vitamina C cu propolis, miere de albine si multe lichide, ceaiuri, treci pe la farmacia naturista si vezi daca gasesti ceva si sa speram ca te vei dezumfla.
multumesc mult doamna dr si nu medicul nu mia zis nimic despre cum trebuie sa facnici cand lam sunat si iam spus ce am patit nu mia spus ce sa fac sa stiti ca mai sunt si medici dinastia dar oricum am sa i zic catevapoate chiar am sa depun o plingere am sa vad eu ptr ca trebuie sa merg an 10 dec la controlul de 6 sapt dupa operatia de hernie de disc multumesc anca odata
Buna ziua ! Si eu am facut 5 injectii cu dexamed si mi s-a umflat tot corpul.Mi-a dat doctorul pentru o otita aerinaze + 5 dexamed injectabile 1/pe zi.Au trecut 4 zile de cand am terminat injectiile, pastilele le-am terminat azi.Am mancat f putin sarat in primele zile cat am facut injectiile, dupa care am mancat normal.Ar trebui sa ma dezumflu, sau deja au trecut prea multe zile si trebuie sa ma duc la medic?Va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Ce stiti despre Tador?
- 0Aspenter si caderea parului
- 0Alergie antibiotice
- 2Soy-Aid
- 7tratament xanax si arketis
- 1buna ziua am nevoie de un raspuns urgenttt
- 8efecte adverse din cauza medicatiei
- 12Seroquel - nas infundat
- 8Usturime puternica si lipsa sensibilitatii la coapsa si fesa dupa injectii cu Refen
- 12Tulburare de panica - tratament
- 1Tratament cu alprazolam si paxetin
- 1Diaree după administrare essentiale forte
- 2Efecete adverse vigrax
- 2Tulburari vedere reactie adversa la Modafen
- 3Intrebare: furnicaturi si durere stomac de la alprazolam, mirzaten, sanval?
- 1Ameteala si anxietate ca reactie adversa la un medicament
- 0Un mic sfat legat de precautii la comprimatele de conuri de hamei ?
Mai multe informații despre: efectele adverse ale medicamentelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: