Soy-Aid
In urma pb cauzate de menopauza dr. endocrinolog mi-a recomandat tratam. cu soy-aid. Dupa mai bine de o luna in care tot imi apareau mancarimi pe mana stg (la care am si o pareza de 20 ani) cu mici brobonele.Initial nu le-am luat in seama si am tot schimbat sapunul, gelul pt spalat vase crezand ca de acolo provine pb. Apoi cand am terminat prima cutie am aratat farmacistei bubitele tot mai urate dar care persista doar pe partea externa a mainii stg. si m-a intrebat ce iau nou in schema de tratament drept care s-a ajuns la soy-aid.
Exista posibilitatea sa dezvolt o sensibilitate la acest tratament?
Exista posibilitatea sa dezvolt o sensibilitate la acest tratament?
2 comentarii
Posibil. Medicamentele naturiste au si ele efectele lor secundare chiar daca nu sunt studiate suficient si nu sunt scrise pe prospect.
Cititi si efectele secundare de pe prospectele celorlalte medicamente pe care le luati, daca luati si alte medicamente. Chiar daca bubitele nu au aparut de la inceputul utilizarii lor. Pot sa apara dupa ani dupa ce le-ati luat.
Cititi si efectele secundare de pe prospectele celorlalte medicamente pe care le luati, daca luati si alte medicamente. Chiar daca bubitele nu au aparut de la inceputul utilizarii lor. Pot sa apara dupa ani dupa ce le-ati luat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Alergie la pesticid sau la medicamente?
- 5Ce stiti despre Tador?
- 9Mi rau de la medicamente
- 7fetita mea are 5 ani si are un microb la gat cam mare
- 2Alergie la medicament
- 1Infectie dentara si alergie la penicilina !
- 8efecte adverse din cauza medicatiei
- 3Alegie la Fromilid cu eliberare prelungita?
- 6alergie/ urticarie/pete rosii pe burtica si picioruse
- 1Tratament cu alprazolam si paxetin
- 0Test de transformare limfoblastica (LTT)
- 2Interpretare analize alergologie
- 2Tulburari vedere reactie adversa la Modafen
- 3Intrebare: furnicaturi si durere stomac de la alprazolam, mirzaten, sanval?
- 18Alergie la medicamente
- 1Ameteala si anxietate ca reactie adversa la un medicament
Mai multe informații despre: Alergia la medicamente efectele adverse ale medicamentelor reactiile adverse ale medicamentelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: