Dereri de cap
In urma cu 2ani si jumatate am avut un accident de masina. eu nu i-mi aduc aminte nici in ziua de astazi ce s-a intamplat, m-am trezit a doua zi la spital si mi s-a povestit ce sa intamplat. Nu stiu sigur cum m-am lovit dar la cap nu aveam decat un cucui ceva mai sus de ceafa. In spital mi-au facut tomografie si au spus ca nu am decat ceva lichid pe sinusuri. O perioada dupa eveniment nu am avut nimic, dar apoi am inceput sa am dureri de cap -nu stiu daca au legatura cu accidentul- nu foarte des dar destul de intense. In aprilie 2009 am nascut prin cezariana - mi s-a facut rahianestezie. Dupa nastere timp de aprox 2luni zi de zi am avut dureri de cap groaznice. Acum sunt din ce in ce mai rare si mai scazute in intensitate dar tot sunt. Am revenit in maternitatea in care am nascut mi s-au facut niste analize si s-a ajuns la concluzia ca durerile mele de cap nu au legatura cu anestezia doar ca aceasta a acutizat o boala pe care as fi avut-o inainte de nastere. Mentionez ca in momentele cand ma doare capul sunt si foarte ametita Care credeti ca ar fii cauza durerilor mele de cap? Va multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Tratament epilepsie
- 0Se poate obține grad de handicap sau pensie cu discopatie lombară? Și pot avea două grade?
- 1Intrerupere tratament - Scleroza multipla
- 2Suspecta scleroza multipla
- 1Autism adulti
- 5Ajutor! Posibil SLA?
- 0Vertij vindecat - există tratament
- 1Parkinson Tratament Levodopa
- 2Cum iau Pentoxi Retard și pramistar
- 1Amorțeala degete