ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Depresie majora

28-02-2022
florin0
Nu este medic/terapeut
florin0
Buna seara, de cateva luni am niste stari foarte urate, ma simt tot timpul plictisit si nici in pat nu pot sa stau ca nu am stare. Am si o depresie foarte urate, ma uit in jurul meu si nu vad rost in nimic, nu imi place nimic din ce vad in jurul meu. Nu simt placere nici in conversatii, chiar si cand ma uit pe YouTube la ceva nu am rabdare sa ma uit ca ma plictisesc repede, cuvintele mi se par inutile si nu ma fac sa simt nimic. Parca sunt de cristial, nu simt nicio emotie, ma simt zi de zi tot mai plitisit de viata asta. Medicul la care merg mi a spus sa iau abilify in loc de rispen, am vazut ca e pentru depresie, eu am ca disgnostic schizofrenie, credeti ca o sa ma ajute? Sunt disperat, timpul mi se pare ca trece foarte greu, as vrea sa pot macar sa stau in pat linistit, sa ma uit la ceva farà sa ma plictisesc asa repede, si nici nu ma pot concentra la ce ma uit.Ce tratament credeti ca mar ajuta? Nu pot sa mai traiesc asa. Un
1 comentarii
0
01-03-2022, ora 20:51
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Pai ti-a zis sa iei bine abilify, el este ptr schizo in primul rand, ti-a zis sa nu mai iei rispen ptr ca ala iti ia placerea si toate, ia abilify si o sa-ti vina cheful de una si alta, si o sa fie bine.
Abilify nici nu sedeaza ca rispenul.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ketamina în doze mici ameliorează depresia majoră
  •