Depresie majora
Buna seara, de cateva luni am niste stari foarte urate, ma simt tot timpul plictisit si nici in pat nu pot sa stau ca nu am stare. Am si o depresie foarte urate, ma uit in jurul meu si nu vad rost in nimic, nu imi place nimic din ce vad in jurul meu. Nu simt placere nici in conversatii, chiar si cand ma uit pe YouTube la ceva nu am rabdare sa ma uit ca ma plictisesc repede, cuvintele mi se par inutile si nu ma fac sa simt nimic. Parca sunt de cristial, nu simt nicio emotie, ma simt zi de zi tot mai plitisit de viata asta. Medicul la care merg mi a spus sa iau abilify in loc de rispen, am vazut ca e pentru depresie, eu am ca disgnostic schizofrenie, credeti ca o sa ma ajute? Sunt disperat, timpul mi se pare ca trece foarte greu, as vrea sa pot macar sa stau in pat linistit, sa ma uit la ceva farà sa ma plictisesc asa repede, si nici nu ma pot concentra la ce ma uit.Ce tratament credeti ca mar ajuta? Nu pot sa mai traiesc asa. Un
1 comentarii
Pai ti-a zis sa iei bine abilify, el este ptr schizo in primul rand, ti-a zis sa nu mai iei rispen ptr ca ala iti ia placerea si toate, ia abilify si o sa-ti vina cheful de una si alta, si o sa fie bine.
Abilify nici nu sedeaza ca rispenul.
Abilify nici nu sedeaza ca rispenul.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Depresie majora.
- 6Depresie majora de 5 ani
- 3Depresia majoră
- 3Cat timp este necesar ca tratamentrul sa isi faca efectul la opersoana cu depresie majora?
- 6In cat timp o sa sa faca efectul abilify
- 3Rog pareri tratament depresie
- 6Depresie Majora Anxioasa
Mai multe informații despre: depresia majora
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: