De ce innegresc argintul ?
Am si eu aceasta mica problema: innegresc argintul. Daca port o bijuterie din argint pt un timp oricat de scurt, se innegreste imediat. Mai mult, imi apare pe piele un fel de alergie si am mancarimi. As vrea sa stiu cauza acestui fenomen si daca are vreo legatura cu starea mea de sanatate. Astept raspunsul dvs. Multumesc!
6 comentarii
sigur e argint si nu o combinatie de metale?
mancarimea este data de o alergie care o faci la o sare a metalelor respective.
(se intalneste adesea la cupru etc.)
oricum ar fi nu are nici un fel de legatura cu starea ta de sanatate.
mancarimea este data de o alergie care o faci la o sare a metalelor respective.
(se intalneste adesea la cupru etc.)
oricum ar fi nu are nici un fel de legatura cu starea ta de sanatate.
Adevarul e ca bijuteriile le am primit cadou si nu stiu cu exactitate valoarea lor., dar daca tu stii ca Ag nu se poate innegri sau nu poate provoca alergii inseamna ca nu e argint pur. Multumesc foarte mult pt raspuns!! Acum m am lamurit.
Si eu am aceeasi problema.Argintul purtat mi se innegreste foarte repede.Am cumparat argint din mai multe locuri si chiar din alta tara, dar tot se innegreste. Si eu as vrea sa aflu cauza.
argintul se poate innegri dar nu da alergie
in schimb daca aveti o transpiratie acida sau daca spalati cu acizi cum sunt produsele casnice de curatarea baii, bucatariei si altele puteti ajunge la concluzia ca se innegreste argintul. poate aparea alergie la produsele respective de curatat.
deci conteaza cu ce a intrat in contact acel argint in cazul doamnei ramona87
in schimb daca aveti o transpiratie acida sau daca spalati cu acizi cum sunt produsele casnice de curatarea baii, bucatariei si altele puteti ajunge la concluzia ca se innegreste argintul. poate aparea alergie la produsele respective de curatat.
deci conteaza cu ce a intrat in contact acel argint in cazul doamnei ramona87
Eu am un inel de argint care imi inegreste el mie degetul si cred ca e argint pur dar nu sunt convinsa. Dar s-ar putea ca bijuteria ta sa fie doar suflata cu argint si asta ar putea fi cauza. Incearca pentru un timp sa porti o alta bijuterie de argint pur si sa observi reactia.
p.s Cand primim cadou bijuterii, rareori este argint pur.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 20Am reactii alergice in momentul cind pielea mea intra in contact cu metale
- 5pete albe mai jos de zona gatului..
- 11alergie la nichel
- 3dermatita alergica de contact
- 5durere in partea stanga sub coaste si unerori si in partea dreapta
- 3alergie vara-pt dr. dermatolog
- 0Proteza de sold alergie
- 2Alergie la un metal din lucrarea dentara
- 5Alergie la metal sau altceva?
- 0Reactie violenta in urma alergiei la crom/nichel
Mai multe informații despre: alergia la metale