De ce de fiecare data cand imi curat limba eczema se agraveaza si se descuameaza mai tare
problema mea este ca am limba incarcata cu o substanta galbuie-verzuie, am auzit ca pentru a o curata este bine sa plimbi ulei de masline in gura vre-o zece min. dar problema e ca am o eczema care se descuameaza si se irita si mai tare cand imi curat limba prin aceasta metoda sau prin oricare alta (curatarea cu o spatula de lemn) daca ating acea incarcatura de pe limba eczema se descuameaza si se irita si mai tare, de ce? care e legatura? cineva are vre-o idee? multumesc anticipat
6 comentarii
depunerile de pe limba sunt... :" Varful unei piramide ".. daca intelegi ce vreau sa spun
nu o sa reusesti sa o curati niciodata
problemea este gatrica, destul de majora si necesita investigatii la gastrologie, regim aliementar pentru multe luni de zile
nu o sa reusesti sa o curati niciodata
problemea este gatrica, destul de majora si necesita investigatii la gastrologie, regim aliementar pentru multe luni de zile
problema este gastrica? nu e vorba de nici o ciuperca? multumesc
cam ce regim alimentar ar trebui sa tin in cazul "unor probleme"grave gastorlogice? care ar fi alimentele esentiale de evitat? multumesc anticipat...
tot ce este acru
fructele citrice si merele
bauturile acidulate
fructele citrice si merele
bauturile acidulate
eu am mai bine de 3 luni stau fara sa mananc acru, citrice sau mere, acestea sant niste alimente pe care nu le-am mancat demult, nu credeti ca ar putea fi candida?cam ce problema gastrica credeti ca ar putea fi vorba? daca bag ulei de masline in gura si mestec 10-15 min. starea pielii si a eczemei se agraveaza instantaneu manifestandu-se prin mancarime si arsuri.dati-mi mai multe idei va rog...
daca cu tot cu regim problema persosta.. NU e cazul sa Ghicesti ce ai
mergi la gastrologie si faci investigatii !!!
mergi la gastrologie si faci investigatii !!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Umflatura pe limba
- 9candidoza bucala
- 6de vreo 3 ani ma trezesc dimineata cu limba alba
- 9Ciuperca limba
- 1ciuperca ciudata pe limba, gat, piept
- 11amigdale hipertrofe
- 37bube rosii la baza limbii si limba alba foarte incarcata
- 2Inflamatie baza limba
- 1Limba incarcata, gust rau, canale biliare ingrosate, gastrita
- 4muscare limba
- 4Limba alba