Papilom pe limba

Papiloame pe limba mă dor ustura ce sa fac cu ele, de ce mi-au apărut, ce pot cu ce pot trata mulțumesc
3 comentarii

Buna ziua,
Cred ca este vorba despre papile gustative inflamate din cauza unor alimente mai condimentate.
Trebuie sa evitati sa mancati foarte sarat, iute sau dulce.
Cred ca este vorba despre papile gustative inflamate din cauza unor alimente mai condimentate.
Trebuie sa evitati sa mancati foarte sarat, iute sau dulce.

Mulțumesc frumos pentru răspuns doamna Geanina doctorita, dar astea sânt periculoase se cancerizeaza sânt speriată am citit pe forum, google va rog să-mi spuneți cei de făcut mă doare limba un pic dimineața simnt limba sensibila mă ustura unde am papilomul Am pe limba intro parte
pe partea stângă este că o bubița alba și margine roșie și două chiar pe limba langa gat amigdale mulțumesc ptr răspuns sănătate să vă de-a Dumnezeu Mulțumesc
pe partea stângă este că o bubița alba și margine roșie și două chiar pe limba langa gat amigdale mulțumesc ptr răspuns sănătate să vă de-a Dumnezeu Mulțumesc

Buna seara,
Diagnosticul corect il pune medicul stomatolog. Papilomul nu apare pe limba niciodata.
Va recomand sa mergeti la un control.
Diagnosticul corect il pune medicul stomatolog. Papilomul nu apare pe limba niciodata.
Va recomand sa mergeti la un control.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15limba
- 10As dori un raspuns cat mai rapid
- 9Candida bucala, limba foarte incarcata si gura uscata
- 10Umflatura pe limba
- 6de ce dupa ce ma spal pe dinti simt ca mi se formeaza o pelita pe obraji, buze si am gura lipicioasa
- 3limba alba si umflaturi spre gat
- 2Limba inflamata
- 37bube rosii la baza limbii si limba alba foarte incarcata
- 1Papiloamele necesita tratament?
- 6Rog interpretare rezultat PET-CT dupa operatie de carcinom scuamos sub limba
- 8interventie chirurgicala mandibula
- 6amigdala inflamata si dureroasa in spatele limbi
- 7Papiloame si HPV pozitiv
- 0senzatie limba arsa
- 3Papilom bolta palatina
- 0Afectiune la limba fara diagnostic
- 6formatiune tumorala pe lueta