ma jena ceva la buric, ma durea, ma ardea un pic, ma durea si in capu'pieptului
Buna ziua!De ceva vreme ma jena ceva la buric, ma durea, ma ardea un pic, ma durea si in capu'pieptului si simteam o mica usturime la buric in interior.Am fost la un doctor pediatru si m-a consultat si ea si dr.chirug.Am facut ecograf si totul a iesit bine, am facut si examenul coproparazitologic si am facut si analize de sange.La examenul coproparazitologic mi-a iesit ca am rare oua de Ascaris si rare chisturi de giardia.Mi-a dat tratament si l-am terminat dar tot ma mai doare si din cand in cand imi trece.Cand ma spal si pun apa calda pe buric sau cand alerg nu ma mai doare.Am avut si regim de tinut cu toate ca nu l-am prea respectat.Ce pot sa am? Se poate sa nu fi disparut acesti paraziti deoarece nu am tinut regimul?Din cauza acestor paraziti ma poate durea buricul?Crede-ti ca pot sa am ulcer gastro-duodenal, patetic, gastric sau alt fel de ulcer?Va rog sa imi spuneti!
10 comentarii
Buna ziua.
Local, in periodele dureroase, exista vreo transformare ? Roseata, inflamatie ?
Local, in periodele dureroase, exista vreo transformare ? Roseata, inflamatie ?
Buna ziua!Nu nu exista nici o transformare.Ce credeti ca pot sa am?
Buna ziua.
Din datele prezentate, nu poate fi vorba de vreun ulcer sau durere legata de paaraziti intestinali.
Ar putea fi o inflamatie a ligamentului rotund.
Puteti incerca un tratament antiinflamator pentru 10-14 zile, si sa vedem cum evolueaza.
Din datele prezentate, nu poate fi vorba de vreun ulcer sau durere legata de paaraziti intestinali.
Ar putea fi o inflamatie a ligamentului rotund.
Puteti incerca un tratament antiinflamator pentru 10-14 zile, si sa vedem cum evolueaza.
Ce antiinflamatori?Mentionez ca sunt baiat.Va multumesc!
Buna ziua.
Daca ai 50 de kg, ibuprofen cps 200 mg ( 1/zi ), impartita in 2 doze, dupa masa. 5-7 zile.
Daca ai 50 de kg, ibuprofen cps 200 mg ( 1/zi ), impartita in 2 doze, dupa masa. 5-7 zile.
Adica sa iau dupa fiecare masa(dimineata la pranz si seara)cate o pastila?Cum impartita in 2 doze?Am citit pe internet ca, consumul de ibuprofen poate provoca ulcer si imi e teama sa nu patesc asa ceva daca iau.Dvs.ce zice-ti?Va multumesc!
O capsula pe zi, impartita cu cutitul in 2, luata dupa masa, dimineata si seara. Daca apar dureri in epigastru, se intrerupe.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Nu se gaseste medic in Romania pentrubo rezectie hepatica ?
- 2Inflamatie anala
- 3Leziunea Plexului Mezenteric
- 1După operatie hemoroizi e mai rau ca inainte
- 6Incizie fără sutura!
- 1Hemangiom vertebral la 18 ani !!! Ce pot face ?
- 1După operație de fiere!
- 2Hernie inghinala pelvin
- 17Durere Abdominala Nespecificată
- 3Fistula perianala - operatie