De ce?
De ce nu vrea sa își întoarcă Dumnezeu privirea și către mine pentru a mă ajuta desi i-am cerut asta de multe ori?Simt că nu mai pot cu fobiile și anxietatea deși iau tratament nu merge și nu a mers niciunul
3 comentarii
Salut Vern. Daca nu sunt indiscret, in ce anume constau fobiile tale?
cauta cartea lui chris palmer si interviurile lui
''Brain Energy''
acorda-i macar o vizionare, iar daca nu te-a convins, aia e.
recomandarea mea e interviul pe care il are aici youtube.com/watch?v=ej8MvCdg4NE
clipurile care sunt in engleza pe youtube, pot fi vazute cu subtitrare in romana. le traduce youtube automat. pt asta se umbla la setari
1. se apasa pe 'cc' din bara videoclipului pt a activa subtitrarile
2. se apasa pe settings (din bara clipului) > Subtitles > English Auto Generated
3. se apasa pe settings (din bara clipului) > Subtitles > Auto-Translate > Romana
si voila... subtitrare in romana
''Brain Energy''
acorda-i macar o vizionare, iar daca nu te-a convins, aia e.
recomandarea mea e interviul pe care il are aici youtube.com/watch?v=ej8MvCdg4NE
clipurile care sunt in engleza pe youtube, pot fi vazute cu subtitrare in romana. le traduce youtube automat. pt asta se umbla la setari
1. se apasa pe 'cc' din bara videoclipului pt a activa subtitrarile
2. se apasa pe settings (din bara clipului) > Subtitles > English Auto Generated
3. se apasa pe settings (din bara clipului) > Subtitles > Auto-Translate > Romana
si voila... subtitrare in romana
Seroxat ai incercat? E cel mai bun pentru anxietate. Dar nu stiu daca ti-l da doctorul in contextul schizofreniei.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Negativismul se poate lua/transmite verbal?
- 0Gândit pesimist apoi respirație ingreunata
- 20Cum pot trece peste traumele din copilarie ?
- 0Neurofeedback ce părere aveti
- 4Ganduri negre legate de Dumnezeu si cum ajuta antipsihoticele
- 1Se mai poate pensiona pe tulburare bipolara?
- 1Brintellix
- 1Rezistenta la antipsihotice??
- 1Administrare elontril
- 3Am luat prea mult paracetamol si nu am nici un simptom...dependenta si depresie