De ce?

03-07-2024
Vern
Nu este medic/terapeut
Vern
De ce nu vrea sa își întoarcă Dumnezeu privirea și către mine pentru a mă ajuta desi i-am cerut asta de multe ori?Simt că nu mai pot cu fobiile și anxietatea deși iau tratament nu merge și nu a mers niciunul
3 comentarii
1
04-07-2024, ora 10:43
Emi8
Nu este medic/terapeut
Emi8
Salut Vern. Daca nu sunt indiscret, in ce anume constau fobiile tale?
1
04-07-2024, ora 18:56
user_253871
Nu este medic/terapeut
user_253871
cauta cartea lui chris palmer si interviurile lui
''Brain Energy''

acorda-i macar o vizionare, iar daca nu te-a convins, aia e.
recomandarea mea e interviul pe care il are aici youtube.com/watch?v=ej8MvCdg4NE

clipurile care sunt in engleza pe youtube, pot fi vazute cu subtitrare in romana. le traduce youtube automat. pt asta se umbla la setari
1. se apasa pe 'cc' din bara videoclipului pt a activa subtitrarile
2. se apasa pe settings (din bara clipului) > Subtitles > English Auto Generated
3. se apasa pe settings (din bara clipului) > Subtitles > Auto-Translate > Romana

si voila... subtitrare in romana
1
07-07-2024, ora 10:18
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Seroxat ai incercat? E cel mai bun pentru anxietate. Dar nu stiu daca ti-l da doctorul in contextul schizofreniei.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul