SIFILIS!?...nu am avut contact sexual
Mi-a aparut pe gland o pata mica rosie urmand ca apoi sa merg la dermatolog si sa-mi dea triderm. Dupa aplicarea tridermului unguent timp de 3 saptamani pata de pe gland aproape ca a disparut...am abandonat tratamentul cu triderm pentru ca a inceput sa apara o pata rosie si pe preput. Aceasta pata devenind in cele din urma o iritatie dureroasa cu secretii purulente. M-am dus la un alt dermatolog care m-a trimis la analize de sifilis, gonoree si mi s-a recoltat din secretiile de pe preput. VDRL-ul mi-a iesit slab pozitiv iar TPHA-ul negativ. Din recoltarea de pe preput mi-a iesit streptococ. Ce m-a nelinistit a fost VDRL-ul...nu am avut contact sexual si totusi dermatologul imi zicea convins ca am sifilis. Am fost pe urma la un alt dermatolog. Acesta mi-a spus ca nu e posibil sa am sifilis dar totusi sa repet VDRL-ul si TPHA-ul peste 5 saptamani.
Multumesc anticipat.
Multumesc anticipat.
3 comentarii
Sint multe analize de sifilis cu rezultat fals pozitiv.Adică iese că ai dar de fapt NU ai. -
Cit despre contact. nu ai avut nciodata sau nu ai avut recent.Nu uita ca se poate lua si prin sarut sau contact oral
Cit despre contact. nu ai avut nciodata sau nu ai avut recent.Nu uita ca se poate lua si prin sarut sau contact oral
Atunci ramine varianta cu testul fals pozitiv
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1seamana cu sifilisul dar nu e sifilis..
- 6ganglioni inghinali.. o fi toxoplasma, sifilis, virusul hiv?
- 1sifilis oare?
- 1sifilis
- 12pete mici rosii pe capul penisului = sifilis?
- 9insarcinata in 11 saptamani testata cu sifilis pozitiv. AJUTOR!!!
- 10Cum stiu ca am sifilis?
- 5Sunt disperat: ce fel de sifilis am?
- 0sifilis?
- 1sifilis tratat cu moldamin iar rezultatul e marit
- 2neuro sifilis
- 7cum pot sa scap de sifilis
- 1analize sifilis dupa 18 ani
- 2Sifilis... pot avea contact sexual oral sau vaginal neprotejat? pot transmite boala?
- 1Sifilis rezultat
- 0Gonoreea cu sifilis
- 2Sifilis
- 12Sifilis, injectii moldamin
- 0Verenologie analize sifilis
Mai multe informații despre: Sifilisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: