Înlocuitoare pentru cafea dar cu același efect.De ce nu as putea folosi ceaiul verde?

07-02-2022
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Eu nu pot bea cafea că nu îmi place și deseori sunt somnolent când mă trezesc și nu pot scăpa de somnolenta că fac tratament psihiatric.Ma gândesc să beau o cana de ceai verde deși e contraindicat fiindcă cică ar agita.Ce vreau sa vă întreb este in afara de agitație ce efecte neplăcute mai pot avea sau atâta tot nu e bine că te agita?Vreau energie și ceva să facă efectul cafelei și știti că ceaiul verde e cel mai perfect înlocuitor.O sa întreb doctorul dar întreb și aici până atunci.
Sau ce pot folosi in loc de cafea sau ceai verde pentru a avea energie si a mă trezi din somnolenta?

Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Detoxifiere cu ceai verde
  • Efectele dovedite științific ale ceaiului verde
  • Ceai verde - beneficii conform studiilor
  • Este ceaiul verde bun pentru slăbit?
  • Cafea vs ceai verde sau negru - ce să alegem?
  • Consumul zilnic de cafea și ceai verde asociat cu un risc mai mic de deces la diabetici
  • Compusul de ceai verde crește nivelurile unei proteine anticanceroase
  • Poate reduce ceaiul verde riscul de infectare cu COVID-19?
  •