fetita operata de polipi
am o fetita de 4 ani si am operato de polipi in luna iunie pe 12 si as vrea sa stiu de ce tuseste mereu iam facut teste de alergie si nu are nici o alergie decat putin la histamina si ia dat montelukast 3luni erdomed si salbutamol a zis ca se aude un fluier cand tuseste foarte putin.si vreau sa stiu dc pot sai trag muci cu batista bebelusului acum dupa 2luni de operatie. multumesc astept raspuns.
2 comentarii
1. nasul se putea si trebuea aspirat din primele 3 zile dupa opertatie
2 daca are secretii in nas.. care coboara sp5re faringe.. acesta este motivul ca tuseste..si celalt tratament a fost exagerat...
3 pe forum gasiti cum se fac aerosoli, inhalatii, aromoterapie, salinoterapie.. ca sa tratati mucoasa rino-faringiana...
2 daca are secretii in nas.. care coboara sp5re faringe.. acesta este motivul ca tuseste..si celalt tratament a fost exagerat...
3 pe forum gasiti cum se fac aerosoli, inhalatii, aromoterapie, salinoterapie.. ca sa tratati mucoasa rino-faringiana...
Ce mi sugerati sa fac ia acum tuseste cu expectorati pot sa i trag muci e vreo problema. Si i dau de imunitate lantigen b o luna da una nu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 387operatie polipi
- 10operatia de polipi la varsta de 3 ani
- 3operatie de polipi... diagnosticul a fost de epifaringita
- 12Febra la 2 zile dupa operatia de polipi, rog raspuns
- 6nas infundat... am fost operata acum 2 ani de polipi si deviatie de sept
- 3De ce nu se mai extrag polipii cum se extrag maselele, asa cum se facea de atata timp?
- 4respiratie urat mirositoare dupa operatia de polipi
- 2polip nazal
- 1Dupa operatie polipi.
- 0Intrebare operatie polipi
- 1Copil operat de polipi
- 9Ajutor! probleme după operația de polipi copil 6 ani
- 1Operație polipi
- 2Operatie polipi
- 1Operatie de polipi copil 2 ani si 7 luni
- 4Operatie polipi - dureri postoperator
- 1Copil cu polipi
- 7Copil 8 ani - Multiple episoade de rinosinuzita, sinuzita bacteriana - se recomanda scoaterea polipi
Mai multe informații despre: operatia de polip nazal polipul nazal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: