cura cu lamai
As dori sa stiu care sunt efectele negative ale acestei cure. Eu as vrea sa o tin pentru dexintoxicare, dar dupa cum am vazut pe internet ca multe persoane o tin pentru a slabi, m-am gandit ca aici pot gasi un raspuns. Asadar, as vrea sa aflu si parerea unui medic.
Mentionez ca am probleme cu bila (ma voi opera de pietre la fiere in vara) si rinichii (am nisip la rinichiul drept si este cazut cam cu 2-3 cm) si am 23 de ani.
Va multumesc
Mentionez ca am probleme cu bila (ma voi opera de pietre la fiere in vara) si rinichii (am nisip la rinichiul drept si este cazut cam cu 2-3 cm) si am 23 de ani.
Va multumesc
2 comentarii
zeama de lamai multa dauneaza la stomsc, daca sunt facute limonade cu miere nu dar cu masura.
se mai zice ca cateva picaturi de lamaie in apa fac bine chiar la stomac dar cateva picaturi.
In nici un caz sa nu faceti exces de zeama de lamaie neindulcita ca puteti face chiar ulcer la stomac.
e o reteta veche, imi povestea bunica mea ca atunci cand era la liceu facea o colega cura cu lamai ca sa slabeasca si s-a ales cu un ulcer vechi, asta prin 1940.
Numai bine
se mai zice ca cateva picaturi de lamaie in apa fac bine chiar la stomac dar cateva picaturi.
In nici un caz sa nu faceti exces de zeama de lamaie neindulcita ca puteti face chiar ulcer la stomac.
e o reteta veche, imi povestea bunica mea ca atunci cand era la liceu facea o colega cura cu lamai ca sa slabeasca si s-a ales cu un ulcer vechi, asta prin 1940.
Numai bine
un ulcer grav am vrut sa zic, nu vechi.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Voi știți ce mâncați?Oameni ultraprocesati Capcanele industriei alimentare actuale.
- 1Am prea multa grasime pe burta?
- 1E nevoie sa slabesc?
- 2În prediabet ai voie smoothieuri de fructe amestecate cu legume?
- 0Unde pot învăța nutriție?
- 0Diabetul se vindeca?
- 1O sa inversez posibilul diabet sau prediabet și o sa devin nutritionist
- 3Postul intermitent ca metoda de slabire, a reusit cineva sa slabeasca asa ?
- 0Curs online cum sa slabesti
- 2SOS vreau sa slabesc