cum sa nu imi slabeasca fata
As vrea sa stiu ce sa fac ca sa nu slabesc la fata. Am mers la sala vre-o 5 luni. Am slabit cam 6-7 kg, insa am slabit si la fata. Am baut 2 litri de lichide pe zi, uneori si mai mult. Am fost in vacanta 2 luni asa ca am pus inapoi. Vrea sa merg din nou la sala. Insa nu vreau sa slabesc si la fata. Ce solutii sunt?
2 comentarii
E foarte important cand slabesti, sa stii cat slabesti din grasime, si cat din muschi. Recomandarea este sa ne mentinem muschii si sa pierdem doar din grasime. Este foarte importanta de asemenea si starea de hidratare precum si un aport adecvat de vitamine si minerale, in special vitamina A pentru piele, vit C pentru colagen. O analiza nutritionala a ceea ce mananci, ca sa poti sa-ti dai seama ce lipseste si ce mananci in plus ar fi utila.
De asemenea poti gasi un cantar cu Body Composition Analyer care sa-ti spuna cum stai cu compozitia corporala.
De mare ajutor iti poate fi de asemenea si chirurgia estetica minim invaziva. Practic fara incizie, cu anestezie locala ti se injecteaza acid hialuronic (filler) sau botox. Nu e ieftin dar functioneaza.
Imi doresc ca sfatul meu sa te fi ajutat. Sanatate si suplete!
De asemenea poti gasi un cantar cu Body Composition Analyer care sa-ti spuna cum stai cu compozitia corporala.
De mare ajutor iti poate fi de asemenea si chirurgia estetica minim invaziva. Practic fara incizie, cu anestezie locala ti se injecteaza acid hialuronic (filler) sau botox. Nu e ieftin dar functioneaza.
Imi doresc ca sfatul meu sa te fi ajutat. Sanatate si suplete!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Voi știți ce mâncați?Oameni ultraprocesati Capcanele industriei alimentare actuale.
- 1Am prea multa grasime pe burta?
- 1E nevoie sa slabesc?
- 2În prediabet ai voie smoothieuri de fructe amestecate cu legume?
- 0Unde pot învăța nutriție?
- 0Diabetul se vindeca?
- 1O sa inversez posibilul diabet sau prediabet și o sa devin nutritionist
- 3Postul intermitent ca metoda de slabire, a reusit cineva sa slabeasca asa ?
- 0Curs online cum sa slabesti
- 2SOS vreau sa slabesc