Lactatie dupa 5 ani de la nastere
Am 35 de ani si un copil de 5 ani si 2 luni.L-am alaptat 2-3 luni, dupa care lactatia a scazut, incat nu-i mai puteam asigura o masa.L-am intarcat si de atunci lactatia a ramas la fel la sanul stang.La dreptul s-a oprit.Anul trecut, in decembrie am fost la endocrinolog care mi-a spus ca e posibil sa am adenom hipofizar...dar prolactina a iesit in limite normale, iar la RMN nu a iesit nici un adenom.Am facut si o analiza a laptelui, care a iesit in regula, precum si un eco la sini, si nimic...
In decembrie am facut tratament cu BROCRIPTIN 2 saptamani. lactatia se oprise, dupa care a reaparut.
Acum am inceput (fara sa intreb un medic) din nou tratament cu Brocriptin, azi e prima zi...mi-e f.f. rau...dar stiu ca dupa cateva zile o sa-l tolerez..
Intrebarea mea e daca fac bine ca iau acest medicament...cat timp ar trebui sa-l iau...de ce anume sufar de fapt? ce analize ar mai trebui sa fac tinand cont ca eu cred ca e ceva anormal..patologic..
Multumesc foarte mult.
In decembrie am facut tratament cu BROCRIPTIN 2 saptamani. lactatia se oprise, dupa care a reaparut.
Acum am inceput (fara sa intreb un medic) din nou tratament cu Brocriptin, azi e prima zi...mi-e f.f. rau...dar stiu ca dupa cateva zile o sa-l tolerez..
Intrebarea mea e daca fac bine ca iau acest medicament...cat timp ar trebui sa-l iau...de ce anume sufar de fapt? ce analize ar mai trebui sa fac tinand cont ca eu cred ca e ceva anormal..patologic..
Multumesc foarte mult.
3 comentarii
Medicamentul Brocriptin se da pentru intreruperea lactatiei. Cititi pe Internet despre efectele adverse. Cauza problemelor dvs. este nivelul mare al hormonului prolactina. Din fericire se pare ca acest nivel la dvs. nu este generat de o tumoare a hipofizei. Exista insa alte cauze din organism care pot ridica nivelul prolactinei. Pentru a va trata dezechilibrul prolactinei trebuie sa adresati acele cauze. -
erikam te rog spune-mi si mie unde ai facut analiza laptelui
am 32 de ani, am un baietel de 2 ani si 7 luni, l-am alaptat doar 2 luni, dupa care nu am mai avut lapte. culmea, la sase luni dupa ce l-am intarcat, mi-a revenit laptele, iar de atunci am tot repetat tratamentul cu dostinex, deoarece nu am tolerat deloc broncriptinul, insa fara efect in timp. de cate ori iau dostinex, mi se opreste lactatia, dar dupa un timp revine. am fact eco la san, analiza la lapte, nivelul prolactinei in sange este normal. doctorita mea mi-a spus ca sunt cazuri in care femeia ramane cu secretie de lapte toata viata. am intrat pe forum, poate imi da cineva vreo idee, deoarece mi-e greu sa accept ca am o problema de genul asta si este efectiv fara rezolvare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Cum oprim lactatia
- 10oprirea lactatiei
- 9mulsul dupa mese
- 1lactatie in afara sarcinii
- 15lapte mai putin in sani
- 1Cum opresc lactatia?
- 0stoparea lactatiei
- 1Cat de eficienta este o pompa de san in stimularea lactatiei?
- 0Oprirea lactației : salvie vs. Homeopatie
- 0Oprire Lactatie dupa autointarcarea copilului
- 0Lactatie redusa brusc - bebe 3 luni jumate
Mai multe informații despre: lactatia lactatia prelungita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: