fata mea creste prea repede in inatime
Buna ziua si LA MULTI ANI!
Ma numesc Mari, sunt din Bacau si am problema de care mi-e frica sa nu ia amploare.Fetita mea in varsta de 10 ani, si are 1, 61 m inaltime, este f inalta, a crescut f repede in ultimul an chiar mai mult, imi este frica sa nu fie o dereglare a organismului, mentionez ca face sport si a inceput sa aiba dureri de oase si mai multe, respiratia, o dor genunchii.Dr de fam.ne-a spus ca e lipsa de calciu.I-am dat osteocare.As avea 2 intrebari, si va rog sa-mi raspundeti: 1.cum se recupereaza calciu, exista ceva eficient?
2.la ce medic ar trebui sa apelez?endocrinolog?care?
multumesc mult.
Ma numesc Mari, sunt din Bacau si am problema de care mi-e frica sa nu ia amploare.Fetita mea in varsta de 10 ani, si are 1, 61 m inaltime, este f inalta, a crescut f repede in ultimul an chiar mai mult, imi este frica sa nu fie o dereglare a organismului, mentionez ca face sport si a inceput sa aiba dureri de oase si mai multe, respiratia, o dor genunchii.Dr de fam.ne-a spus ca e lipsa de calciu.I-am dat osteocare.As avea 2 intrebari, si va rog sa-mi raspundeti: 1.cum se recupereaza calciu, exista ceva eficient?
2.la ce medic ar trebui sa apelez?endocrinolog?care?
multumesc mult.
1 comentarii
si eu sunt din bacau acum locuiesc in piatra.am probleme asemanatoare la copilul meu de 6 ani baiat.am fost de curand la endocrinologie si am facut ecografii.si el se plange de dureri de articulatii respira greu dar eu mai pun si pe seama faptului ca face sport mult.aveti grija si cu calciu.prea mult strica fara analize.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Medicamente de crestere (in inaltime)
- 3Medicamente de crestere (in inaltime)
- 20Mai cresc sau nu?
- 4deficiente in crestere
- 8crestere in inaltime
- 15Se poate stopa cresterea daca tii regimuri de la varsta de 14 ani
- 5sunt foarte scunda (1, 45 m), o sa mai cresc? ajutati-ma!
- 17Ma ajuta inotul sa cresc?
- 1Mai pot creste in inaltime la 15 ani?
- 1gigantism
- 3inaltimea mea este de 163 de cm
- 7probleme cu cresterea.. am 1.60 m si nu mai cresc
- 0Crestere in inaltime
- 3crestere la 21 de ani posibila?
- 3Nu creste in inaltime asociat cu lipsa menstruatiei
- 2inaltimea fetelor la 12 ani
- 3Cresterea copilului meu
- 1Cresterea in inaltime
Mai multe informații despre: Cresterea adolescentului cresterea in inaltime
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: