Crestere in inaltime la 16 ani!
Salutare.
Am varsta de 16 ani, 1, 61 inaltime si aprox 55kg.(clasa a X-a)
Sunt oarecum complexat de inaltimea mea deoarece sunt aproape cel mai scund din clasa(mai e un coleg scund dar rau de tot..vreo 1, 54).
Prima oara am mers la un medic endocrinolog prin 2016 cand mi-a dat sa fac un set de analize. Aveam probleme cu tiroida insa mi-a dat niste pastile si acum totul e ok..M-am dus la un control prin 2017..am crescut cu vreo 4cm ajungand la 1, 61. Mi-a recomandat sa incerc "deca durabolin" nu sunt sigur daca sa iau aceste injectii sau nu..
Am facut baschet de performanta timp de 7 ani(rezultate am avut..avand in vedere ca, crescusem intr-un an 13cm dar cam aia a fost cu baschetul:)) ) +4 ani handbal eu fiind in gimnaziu la un Liceu Sportiv.(nu faceam mare lucru la handbal).
Intrebarea mea este..mai am sanse sa ma mai inalt macar pana la 1, 70.. ?
Mama are in jur de 1, 55 iar tata 1, 76.
Cand am facut radiografie la incheietura si genunchi mi-a spus ca s-ar putea sa mai am sanse pt ca, cartilajele inca nu sunt inchise dar nici mult nu mai au.
Tin sa precizez ca vreau sa ma apuc de sala..stiu ca nu trebuie sa ridic greutati mari dar nici nu voi face asta pt ca ma duc doar ca sa ma "mentin" si nu cred ca o sa afecteze cu ceva cresterea
E ok daca iau ce mi-a prescris medicul endocrinolog si anume "deca durabolin" ?
Am varsta de 16 ani, 1, 61 inaltime si aprox 55kg.(clasa a X-a)
Sunt oarecum complexat de inaltimea mea deoarece sunt aproape cel mai scund din clasa(mai e un coleg scund dar rau de tot..vreo 1, 54).
Prima oara am mers la un medic endocrinolog prin 2016 cand mi-a dat sa fac un set de analize. Aveam probleme cu tiroida insa mi-a dat niste pastile si acum totul e ok..M-am dus la un control prin 2017..am crescut cu vreo 4cm ajungand la 1, 61. Mi-a recomandat sa incerc "deca durabolin" nu sunt sigur daca sa iau aceste injectii sau nu..
Am facut baschet de performanta timp de 7 ani(rezultate am avut..avand in vedere ca, crescusem intr-un an 13cm dar cam aia a fost cu baschetul:)) ) +4 ani handbal eu fiind in gimnaziu la un Liceu Sportiv.(nu faceam mare lucru la handbal).
Intrebarea mea este..mai am sanse sa ma mai inalt macar pana la 1, 70.. ?
Mama are in jur de 1, 55 iar tata 1, 76.
Cand am facut radiografie la incheietura si genunchi mi-a spus ca s-ar putea sa mai am sanse pt ca, cartilajele inca nu sunt inchise dar nici mult nu mai au.
Tin sa precizez ca vreau sa ma apuc de sala..stiu ca nu trebuie sa ridic greutati mari dar nici nu voi face asta pt ca ma duc doar ca sa ma "mentin" si nu cred ca o sa afecteze cu ceva cresterea
E ok daca iau ce mi-a prescris medicul endocrinolog si anume "deca durabolin" ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Medicamente de crestere (in inaltime)
- 3mai pot creste in inaltime la 28 de ani?
- 7cresterea in inaltime - cum?
- 17Ma ajuta inotul sa cresc?
- 2mic de inaltime
- 5ajutati-ma, vreau sa stiu daca mai pot creste..
- 4cresterea in inaltime
- 6am 16 ani.. pot sa mai cresc in inaltime?
- 1inaltime mare.. cum o opresc?
- 0Crestere in inaltime
- 6Crestere inaltime HGH.. as vrea sa stiu cate ceva despre un tratament
- 1Crestere in inaltime
- 3probleme grave cu cresterea!
- 4nu cresc in inaltime
- 0slabire, crestere in inaltime
- 1Voi mai creste in inaltime?!
- 0Vreau sa cresc in inaltime, ce pot face?
- 0Am 14 ani si am 1, 65 m ce metoda sa aplic sa mai cresc cu cativa cm in + ?!
- 0Probleme crestere copil 12 ani
Mai multe informații despre: cresterea in inaltime
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: