Crepitatii foarte mari la piciorul.stang.daca ma puteti ajuta.va rog
Buna seara.urmarrsc meaajele dumneavoatra si in aceasta seara m.am hotarat sa va scriu.sa va cer o parere si un sfat.
Duminica dupa amiaza urcand scarile cu greutate in maini genunchiul stang mi.a trosnit ff tare si de atunci se aud sunete fff mari la el.mai ales cand urc scarile si cand imi las greutatea pe el.
Am stat asa pana ieri.
Ieri mi.am luat inima in dinti am ajuns la spital la cf 2.acolo un ortoped dragutz mi.a dat sa fac o radiografie si mi.a sp ca n.am nimic.la radiografie.mi.a dat sa administrez diclofenac. Si diclofenac gel.zis si facut
..urmez tratamentul dar
..surpriza acum a inceput sa ma doara si imi trozneste si mai rau.de parca zic ca se rupe.!!! Ce ma sfatuiti sa fac unde sa ma adresez ??mentionez ca am 27 de ani.73 kg.va multumesccc astept cu mult interes raspunsurile dumneavoastra
Duminica dupa amiaza urcand scarile cu greutate in maini genunchiul stang mi.a trosnit ff tare si de atunci se aud sunete fff mari la el.mai ales cand urc scarile si cand imi las greutatea pe el.
Am stat asa pana ieri.
Ieri mi.am luat inima in dinti am ajuns la spital la cf 2.acolo un ortoped dragutz mi.a dat sa fac o radiografie si mi.a sp ca n.am nimic.la radiografie.mi.a dat sa administrez diclofenac. Si diclofenac gel.zis si facut
..urmez tratamentul dar
..surpriza acum a inceput sa ma doara si imi trozneste si mai rau.de parca zic ca se rupe.!!! Ce ma sfatuiti sa fac unde sa ma adresez ??mentionez ca am 27 de ani.73 kg.va multumesccc astept cu mult interes raspunsurile dumneavoastra
1 comentarii
O parere ori un sfat ?? Se poate ?multumesc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Durere in spatele genunchiului
- 16dureri genunchi
- 4durere la genunchiul sting
- 4Rotula foarte proeminenta, durere si amorteala ale genunchiului.
- 4amorteala si durere in sold si genunchi
- 2Durere genunchi!
- 10Umfalturi in spatele la ambii genunchi si durere
- 2durere genunchi
- 2Durere genunchi drept
- 4durere genunchi, umar si incheietura piciorului
- 1durere genunchi langa rotula
- 4durere in lateralul genunchiului.
- 1entezită fibroasă
- 2RMN genunchi
- 1Colecte lichidiana la nivelul bursei suprapatelare genunchi stang- ajutor cu interpretarea
- 1Durere de genunchi
- 3De aproximativ 3 saptamani mi-a troznit si acuz dureri la genunchiul drept
- 3Probleme cu genunchiul
- 1Durere genunchi după cazatura
Mai multe informații despre: Durere de genunchi cracmente genunchi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: