Crepitatii foarte mari la piciorul.stang.daca ma puteti ajuta.va rog
Buna seara.urmarrsc meaajele dumneavoatra si in aceasta seara m.am hotarat sa va scriu.sa va cer o parere si un sfat.
Duminica dupa amiaza urcand scarile cu greutate in maini genunchiul stang mi.a trosnit ff tare si de atunci se aud sunete fff mari la el.mai ales cand urc scarile si cand imi las greutatea pe el.
Am stat asa pana ieri.
Ieri mi.am luat inima in dinti am ajuns la spital la cf 2.acolo un ortoped dragutz mi.a dat sa fac o radiografie si mi.a sp ca n.am nimic.la radiografie.mi.a dat sa administrez diclofenac. Si diclofenac gel.zis si facut
..urmez tratamentul dar
..surpriza acum a inceput sa ma doara si imi trozneste si mai rau.de parca zic ca se rupe.!!! Ce ma sfatuiti sa fac unde sa ma adresez ??mentionez ca am 27 de ani.73 kg.va multumesccc astept cu mult interes raspunsurile dumneavoastra
Duminica dupa amiaza urcand scarile cu greutate in maini genunchiul stang mi.a trosnit ff tare si de atunci se aud sunete fff mari la el.mai ales cand urc scarile si cand imi las greutatea pe el.
Am stat asa pana ieri.
Ieri mi.am luat inima in dinti am ajuns la spital la cf 2.acolo un ortoped dragutz mi.a dat sa fac o radiografie si mi.a sp ca n.am nimic.la radiografie.mi.a dat sa administrez diclofenac. Si diclofenac gel.zis si facut
..urmez tratamentul dar
..surpriza acum a inceput sa ma doara si imi trozneste si mai rau.de parca zic ca se rupe.!!! Ce ma sfatuiti sa fac unde sa ma adresez ??mentionez ca am 27 de ani.73 kg.va multumesccc astept cu mult interes raspunsurile dumneavoastra
1 comentarii
O parere ori un sfat ?? Se poate ?multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10durere la genunchi
- 7Fratele meu are dureri de genunchi
- 6Lovitura la genunchiul drept
- 8blocarea genunchiului
- 0Dureri de genuchi si glezna si trosnituri
- 1durere genunchi
- 17Ce pot sa iau pentru durere de genunchi?
- 5durere genunchi de doua saptamani
- 7inflamaţia genunchiului
- 3Dureri la genunchi
- 1Durere de glezne
- 1durere genunchi langa rotula
- 2Genunchi umflat si dureri in timpul mersului
- 1Dureri in spatele genunchiului, deasupra gambei
- 0Dureri intense ale genunchilor
- 7"Durere" genunchi
- 3Condropatie grad IV, leziune degenerativă grad III
- 1Trosnire tendon biceps femural
- 3Dureri de talpi, genunchi si solduri