cosuri pe spate, exista un tratament local?
a multumesc pentru posibilitatea de a pune intrebari si astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra.
am 25 de ani, sunt casatorita de 6 ani.de un an de zile am hotarat sa renunt la anticonceptionale, dupa 4 ani in care am luat regulat marvelon.in foarte scurt timp spatele meu s-a umplut de cosuri.lucrul acesta s-a mai intamplat in urma cu cativa ani cand am hotarat sa renunt la pastilele anticonceptionale pt o vreme.imediat ce am revenit la doza zilnica de hormoni(marvelon) prroblema cosurilor a disparut.
este frustrant ce mi se intampla.si as vrea sa stiu daca exista un tratament local si de ce mi se intampla acest lucru.
am 25 de ani, sunt casatorita de 6 ani.de un an de zile am hotarat sa renunt la anticonceptionale, dupa 4 ani in care am luat regulat marvelon.in foarte scurt timp spatele meu s-a umplut de cosuri.lucrul acesta s-a mai intamplat in urma cu cativa ani cand am hotarat sa renunt la pastilele anticonceptionale pt o vreme.imediat ce am revenit la doza zilnica de hormoni(marvelon) prroblema cosurilor a disparut.
este frustrant ce mi se intampla.si as vrea sa stiu daca exista un tratament local si de ce mi se intampla acest lucru.
1 comentarii
Acneea nu are ca tratament de prima intentie anticonceptionalele ! Ea este o boala in sine si poate eventual fi ajutata de anticonceptionale.Tratamentul local cel mai eficient ar fi cu creme cu tretinoina RETIN A, SMOOTHDERM, sau cu ISOTRETINOINA, ISOTREXIN, sau cu colutii continind eritromocina si /sau zinc ERYFLUID SAU ZINNERIT.Indiferent de tratament este preferabil ca acesta sa fie condus de medicul dermatolog.
-
Prof.Dr. Anca Zbranca
Medic Primar Dermato-venerologie
Colaborator ROmedic
-
Prof.Dr. Anca Zbranca
Medic Primar Dermato-venerologie
Colaborator ROmedic
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4va rog sa ma ajute cineva:de aprox. 2 ani mi-au aparut pe brate multe cosuri cu continut alb solid
- 3Cum pot sa scap de cosuri?
- 1acnee?
- 16acnee
- 5cosuri nu mai suport
- 3ce sa fac cu cosurile?
- 129brusc cosuri pe fata! de la ce?
- 17acnee severa chistica si pustuloasa
- 3cosuri albe in jurul penisului si pe el
- 4cat timp sa continui tratamentul?
- 3Cosuri pe sani!
- 12cosuri si pete
- 7abces mare pe obraz
- 3adolecenta cu cosuri pe piept
- 5:In urma cu o luna de zile mi-a aparut un cos in barbie.. acum sunt mai multe si se extind
- 1cosuri suparatoare..
- 1Cosurile nu mai trec
- 0cosuri sub piela la subrat
- 5Cosuri - Rezolvare ?
- 1Coșuri dureroase pe piept
Mai multe informații despre: cosurile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: