cosuri pe spate, exista un tratament local?
a multumesc pentru posibilitatea de a pune intrebari si astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra.
am 25 de ani, sunt casatorita de 6 ani.de un an de zile am hotarat sa renunt la anticonceptionale, dupa 4 ani in care am luat regulat marvelon.in foarte scurt timp spatele meu s-a umplut de cosuri.lucrul acesta s-a mai intamplat in urma cu cativa ani cand am hotarat sa renunt la pastilele anticonceptionale pt o vreme.imediat ce am revenit la doza zilnica de hormoni(marvelon) prroblema cosurilor a disparut.
este frustrant ce mi se intampla.si as vrea sa stiu daca exista un tratament local si de ce mi se intampla acest lucru.
am 25 de ani, sunt casatorita de 6 ani.de un an de zile am hotarat sa renunt la anticonceptionale, dupa 4 ani in care am luat regulat marvelon.in foarte scurt timp spatele meu s-a umplut de cosuri.lucrul acesta s-a mai intamplat in urma cu cativa ani cand am hotarat sa renunt la pastilele anticonceptionale pt o vreme.imediat ce am revenit la doza zilnica de hormoni(marvelon) prroblema cosurilor a disparut.
este frustrant ce mi se intampla.si as vrea sa stiu daca exista un tratament local si de ce mi se intampla acest lucru.
1 comentarii
Acneea nu are ca tratament de prima intentie anticonceptionalele ! Ea este o boala in sine si poate eventual fi ajutata de anticonceptionale.Tratamentul local cel mai eficient ar fi cu creme cu tretinoina RETIN A, SMOOTHDERM, sau cu ISOTRETINOINA, ISOTREXIN, sau cu colutii continind eritromocina si /sau zinc ERYFLUID SAU ZINNERIT.Indiferent de tratament este preferabil ca acesta sa fie condus de medicul dermatolog.
-
Prof.Dr. Anca Zbranca
Medic Primar Dermato-venerologie
Colaborator ROmedic
-
Prof.Dr. Anca Zbranca
Medic Primar Dermato-venerologie
Colaborator ROmedic
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cosurile de pe spate-cum scap de ele?
- 4ce se intampla pe fata mea?
- 13am facut o prostie: am stors un cos pe nas si mi-a aparut o pata
- 2sunt disperata! imi ies pe fese tot timpul cosuri
- 2Foliculita-cosuri-iritatie-pete rosii
- 3ce sa fac cu cosurile?
- 9infectii ?
- 13Am incercat tot in materie de cosuri, ce fac acum?
- 9Bubite ca niste cosuri cu un lichid transparent in varf!
- 3inainte cu o saptamana sa imi vina ciclu imi apar cosuri
- 5Cosuri doar in doua zone: pe obrazul stang si in partea dreapta a mandibulei
- 7Cosuri mici pe toata spinarea...
- 0iritatie pe obrazul stang si 2, 3 cosuri pe cel drept
- 3Cosuri pe fata
- 3adolecenta cu cosuri pe piept
- 1De la cosuri
- 13Ajutor - mi-au aparut foarte multe bube pe corp!
- 4Roseata pe fata, rog ajutor !
- 2Galma langa lobul urechii
- 1Cum pot preveni cosurile?
Mai multe informații despre: cosurile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: