Cosuri pe scalp
Buna ziua,
Am o problema creia nu ii gasesc rezolvare; va voi spune cate ceva despre istoricul medical, cu siguranta exista o legatura undeva.
In urma cu 5 ani am fost diagnosticata cu sindromul ovarelor polichistice, drept urmare am luat diane 35 ca tratament, ceea ce a dus la disparitia ovarelor (pe durata tratamentului).
Problema este ca, de fiecare data cand fac o pauza (si am facut de 3 ori in ultimii 3 ani) imi apar pe scalp niste bubitze, cosuri, care ma mananca teribil. La nici o luna de la stoparea tratamentului cu anticonceptionale, parul incepe sa imi cada groaznic si imi apar aceste bubite.
Am facut fel si fel de tratamente, diprosalic, dalibur (ceva de genul), antibiotice, am folosit sapun cu sulf, sampon special la recomandarea dermatologului si nimic nu pare sa aiba efect. Daca incep iar sa iau anticonceptionale, dispar ca prin minune, dar nu pot lua pastilele aceastea toata viata!
Ce as putea face? parul se ingrasa a doua zi de la spalare, la radacina e f uleios :(
Acum folosesc sapun moale vegetal de la Hofigal si Chelstop si as spune ca vad o imbunatatire, nu mai cade asa de mult insa bubitzele isi fac de cap.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
Multumesc anticipat,
Simona
Am o problema creia nu ii gasesc rezolvare; va voi spune cate ceva despre istoricul medical, cu siguranta exista o legatura undeva.
In urma cu 5 ani am fost diagnosticata cu sindromul ovarelor polichistice, drept urmare am luat diane 35 ca tratament, ceea ce a dus la disparitia ovarelor (pe durata tratamentului).
Problema este ca, de fiecare data cand fac o pauza (si am facut de 3 ori in ultimii 3 ani) imi apar pe scalp niste bubitze, cosuri, care ma mananca teribil. La nici o luna de la stoparea tratamentului cu anticonceptionale, parul incepe sa imi cada groaznic si imi apar aceste bubite.
Am facut fel si fel de tratamente, diprosalic, dalibur (ceva de genul), antibiotice, am folosit sapun cu sulf, sampon special la recomandarea dermatologului si nimic nu pare sa aiba efect. Daca incep iar sa iau anticonceptionale, dispar ca prin minune, dar nu pot lua pastilele aceastea toata viata!
Ce as putea face? parul se ingrasa a doua zi de la spalare, la radacina e f uleios :(
Acum folosesc sapun moale vegetal de la Hofigal si Chelstop si as spune ca vad o imbunatatire, nu mai cade asa de mult insa bubitzele isi fac de cap.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
Multumesc anticipat,
Simona
2 comentarii
Chiar nu imi poate raspunde nimeni la intrebare?:(
Pentru eliminarea cosurilor se pot folosi si suplimente pentru curatirea pielii si pentru catifelarea pielii. Deasemenea si suplimentele pentru detoxifierea organismului sunt bune pentru cosuri, pentru ca eliminind toxinele vei avea si un ten mai lipsit de cosuri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6bubite pe pielea capului
- 9Cancerigen-ajutor!
- 170psoriazis al scalpului
- 4Mancarimi de cap
- 2miros neplacut scalp
- 4pielea capului se usuca foarte tare
- 7boala de piele in cap
- 5Psoriazis si dureri articulare!
- 3Dermatita seboreica de ceva timp, doar intr-o anumita parte a scalpului
- 4cosuri pe scalp?ce inseamna si cum se poate trata?
- 5pete rosii pe spate si cojite albe pe scalp
- 3Bube rosii pe scalp
- 3Mancarim de pielea la cap
- 5cum pot sa fac sa imi revina tenul si scalpul parului la normal?
- 7caderea parului - ce remedii sunt?
- 1Miros neplacut al scalpului
- 2Pete albe pe scalp
- 1cred ca o infectie a scalpului
- 7Foliculita scalp sau...?
- 1Umflaturi sub piele capului urmat de chelire in cele mai multe cazuri.
Mai multe informații despre: Scalpul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: