cosuri pe penis?
![katy_p](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua!
Sotului meu i-a aparut pe penis niste cosulete mici si albe, pe care le poate stoarce.
Am citit un articol pe un site, in care cineva prezenta o situatie similara, moderatorul spunea ca ar putea aparea aceste cosuri in urma transpiratiei, sau ar putea fi vorba de molluscum contagiosum.
Eu am ceva asemanator, insa am facut zeci de controale si nu mi s-a depistat nimic, pe langa asta, le am de ani buni, timp in care sotul meu nu a avut nimic.Abia asta vara s-au declansat la el.
Ce ar putea fi, s-a mai confruntat cineva cu situatia asta?
Sotului meu i-a aparut pe penis niste cosulete mici si albe, pe care le poate stoarce.
Am citit un articol pe un site, in care cineva prezenta o situatie similara, moderatorul spunea ca ar putea aparea aceste cosuri in urma transpiratiei, sau ar putea fi vorba de molluscum contagiosum.
Eu am ceva asemanator, insa am facut zeci de controale si nu mi s-a depistat nimic, pe langa asta, le am de ani buni, timp in care sotul meu nu a avut nimic.Abia asta vara s-au declansat la el.
Ce ar putea fi, s-a mai confruntat cineva cu situatia asta?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4cam de 5 ani mi-au aparut niste bubite alte ca niste cosuri la baza penisului
- 5cosuri pe pielea penisului de vreo 2 ani si 4 luni
- 2cosuri albe micute pe penis
- 517 ani... am cosuri, bubite albe pe penis, doar pe o singura parte...
- 4cos pe varful penisului, pe ata
- 5Buba, cos sau ?! pe atza aproape de baza :(
- 3Umflatura Penis
- 6Urgent: Rani pe penis care se vindeca greu
- 9cosuri pe penis si pe testicule
- 4Probleme Cu Pielea Penisului
- 1Cosuri pe penis
- 3Cos penis (nu sub piele si nici papule)
- 4Cos, buba penis
- 1Cos penis..diagnosticare tratament(chist)
- 1Un fel de cos/ papula pe penis
- 0Problema Penis
- 0Mi a aparut ceva mic si solid sub pielea penisului.
- 3Un fel de coș pe penis
Mai multe informații despre: cosul pe penis