corset...o idee buna?

30-09-2010
dolce.ada
Nu este medic/terapeut
dolce.ada
buna am 21 de ani, 163 inaltime, 53 de kg. as putea sa mai dau jos vreo 2-3 kg insa nu asta ma deranjeaza ci perinitele. Am o conformatie ciudata. Arat bine insa am perinitele ce ma deformeaza. Nu pot purta haine mulate sau de ex. rochii simple mulate.
Am vazut pe un site de lenjerie intima niste chilotei foarte urati:)) ce aveau corset pana in talie. Oare sunt eficienti daca ii port (in casa cand nu ma vede nimeni;)))???
Exercitii pentru eliminarea lor nu pot sa fac fiindca am mici probleme cu coloana vertebrala. Astept pareri!
3 comentarii
0
03-10-2010, ora 21:20
cuba
Nu este medic/terapeut
cuba
purtarea lenjeriei gen corset nu duce la disparitia pernitelor, doar te face sa arati mai bine in momentul in care o porti (deci nu ai de ce sa te chinui acasa...)
parerea mea este sa incerci ceva local, gen electrostimulare sau masaj profesional, daca nu poti face sport
0
21-03-2011, ora 08:26
utilizator_97952
Nu este medic/terapeut
utilizator_97952
Si eu am cam aceaiasi cam problema cu soldurile, si am incercat cu regim(sport nici eu nu pot face pana in vara
) dar tot nu functioneaza...la aceasta intrebare a ta inca si eu caut un raspuns...
0
21-03-2011, ora 08:27
utilizator_97952
Nu este medic/terapeut
utilizator_97952
Si eu am cam aceaiasi problema cu soldurile, si am incercat cu regim(sport nici eu nu pot face pana in vara dar tot nu functioneaza...la aceasta intrebare a ta inca si eu caut un raspuns...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.