Corp strain in pleoapa

21-07-2016
monza
Nu este medic/terapeut
monza
Buna ziua. De cateva luni ma tot supara ochiul drept si anume locul unde se intalneste pleoapa de sus cu cea de jos pe interior am ceva inauntru dar nu in ochi ci in pleoapa. Nu pot sa descriu exact cum arata, dar pot sa zic ca e subtire ca un fir de par si sunt zile cand ma jeneaza in continuu si alte zile cand nu simt absolut nimic ca ar fi ceva inauntru. Eu am intrebat pe cineva si mi-a zis ca ar putea fi o eventuala rana si acolo sa fie sange coagulat, dar nu prea cred. Eu am zis ca ori ar putea fi un fir de par ori vreo bacterie sau ceva de genul. Eu ma aflu in Germania si ieri am fost la o clinica pentru ochi, m-a consultat un doctor, s-a uitat cu acel aparat in ochiul meu si a zis ca nu e nimic, ca e doar un punct negru de care nu am de ce sa ma ingrijorez, dar eu nu pot sa cred asa ceva cand eu vad clar in oglinda ca acolo e ceva. In fine, saptamana viitoare vreau sa ma duc sa ma consulte alt doctor sa vad ce zice. As vrea sa va cer si dumneavoastra o parere si sa imi spuneti daca puteti cam ce ar putea sa fie acolo sau daca pot face ceva.

Va multumesc din suflet
1 comentarii
0
21-07-2016, ora 21:23
Dr. Cozubas Roxana
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Cozubas Roxana
Buna seara, din pacate, in lipsa vizualizarii la biomicroscop, nu pot sa va spun cu siguranta ce este. Poate sa fie si un fir de par, dar si un alt corp strain. Cel mai bine este sa mergeti la o consultatie, acolo se vede despre ce e vorba.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: