pleoape rosii fetita 4 ani
Buan ziua! Am o fetita de 4 ani si 2 luni. De vreo 2 saptamani i s-au inrosit pleoapele si o mananca. Precizez ca nu sunt umfalte, nu-i curg ochii, nu sunrt rosii, doar atat pleoape rosii insotite de mancarime. I-am facut comprese cu ceai de albastrele si i-am dat cu kanamicina oftalmica. Parca nu mai sunt asa de rosii. Vreau si eu un sfat de la Dvs. Sa continui asa sau, ce imi sugerati? Va multumesc! O zi buna! Astept vesti de la Dvs.
3 comentarii
Kanamicina nu va ajuta, chiar dauneaza, caci daca ar fi infectie s-ar umfla pleoapele. O aplicati in defavoarea sanatatii. Comprese cu ceai de urzica sau frunze de urzica fierte ajuta la mancarime.
Afectiounea este produsa de o dereglare altundeva in corp sau de o intoxicatie.
Remediul homeopat Sulphur CH15, granula supta sub limba la un interval de 2 zile timp de 1 saptamana ar putea ajuta fara efecte adverse.
Afectiounea este produsa de o dereglare altundeva in corp sau de o intoxicatie.
Remediul homeopat Sulphur CH15, granula supta sub limba la un interval de 2 zile timp de 1 saptamana ar putea ajuta fara efecte adverse.
Poti continua cu unguentl oftalmic, este bun, ii pui in partea interna a ochilor cate putin de trei ori pe zi si nu pui mana, nu intinzi unguentul cu degetul sau cu batista, acesta se va topi imediat si se va intinde singur in ochi prin clipire.Si nu-i mai pune nici un fel de comprese cu nimic caci nu faci dacat sa intretii infectia. Nu stergi copilul dacat pe langa ochi. Spala-i manutele mai des cu apa si sapun si sa-i tai unghiutele, copii duc frecvent mana la ochi si asa se infecteaza usor.Numai bine!
Buna seara! Probabil este vorba despre o blefaroconjunctivita si solutia terapeutica cea mai potrivita , o alegem in urma examenului clinic ; Iti recomand consult oftalmologic, igiena locala riguroasa cu un sampon " No Tears", dimineata si seara; Daca spuneti ca mancarimea este suparatoare, eu v-as recomanda Tobradex unguent oftalmic- 1 aplicatie la nivelul marginilor palpebrale si pe pleoape, dimineata si seara, dupa igiena locala, 10 zile; numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9zbateri ale pleoapelor
- 0m-am trezit cu pleoapa de la ochiul drept umflata
- 2pleoapa umflata
- 3zgarietura interior pleoapa superioara-sfaturi
- 10pleoape superioare umflate rau
- 4pleoapa umflata
- 7chist la ochi
- 4Pleoapa umflata...
- 3pleoapa stanga lasata
- 10Inrosire si mancarimi la nivelul pleoapelor
- 3pleoape superioare umflate