Corp strain?
E posibil de la fiola buvabila de magne b6 sa sara in ochii un ciob mic?sau am avut eu o impresie eronata?mi s a parut cand am desfacut fiola ca ar fi sarit ceva, dar nu stiu daca e picatura sau ciobulet, sau sa fi fost vreo lacrima care curgea atunci..sau simteam ca si cum m ar fi taiat ceva la ochi daca sarea?
6 comentarii
Pentru excluderea eventualului corp strain este necesar sa mergeti la un consult oftalmologic cat mai curand.
Am fost mai demult inainte de fiola undeva si nu am fost multumit..au lucrat cam dur cu ochiul si cu un betisor cu vata in capat..am si o pleoapa care sta inauntrul si aia poate se simte..poate aia face disconfort la ochi..
Poate vin la dumneavoastra daca vad ca nu trece..cu scarpinatu asta al meu stric si ochiu..m am scarpinat de mic si n am avut nimic, cum tocmai acuma..
Apa asta de la robinet deoarece are clor nu poate irita ochiul?eu cred ca da..ma mai spalam si nu ma stergeam..
Mergeti la Camera de Garda, cel mai bine!
Tocmai asta e ca am mers undeva la camera de garda si nu imi place cum m-au tratat!daca este, merg la privat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Corp strain in ochi
- 1Corp strain in pleoapa
- 3Traumatism spirt in ochi
- 2gunoaie in ochi
- 1par in ochi
- 0Durere de ochi la trezire
- 0Senzația de ochi greu, nisip in ochi pe partea dreaptă
- 0Senzație de corp străin in ochi și o ceata/scamă
- 0Senzație corp străin ochi și scama
- 0Dunga alba pe irisul ochiului
- 1Var in ochi