coronografia - este necesara?

Tatal meu sufera de insuficienta cardiaca, are 65 de ani si si-a descoperit boala acum 3 ani cu ocazia efectuarii unor raze. Deoarece nu se simte bine in urma spitalizarii i s-a propus o coronografie. Este foarte speriat si nu acecepta aceasta interventie, oare este necesara. Suntem din Hunedoara oare unde ar trebui sa mergem si ce investigatii sa facem ?
4 comentarii

buna mama mea a facut o astefet de interventie la spitalul militar din bucuresti. dar nu am fost prea multumita nici de doctor nici de interventie. si am dus- o la TIMISOARA la INSTITUTUL DE BOLI CARDIOVASCULARE. acolo cu siguranta vei gasi un doctor bun. multa sanatate tatalui tau

buna. Tatal meu a fost o coronarografie la spiatlul Delta din Bucuresti.Iar in urma investigatiei i s- a montat un stent.Am gasit un doctor f bun aici, dr. Dan Deleanu.Alegeti cu incredere Bucurestiul si va recomand din inima pe doctorul Dan Deleanu..

mama trebuie sa faca o coronografie si as fii interesat de pretul acestei intereventii si cat deconteaza cnas

buna dobrescu.unde te intereseaza sa stii ?in buc?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2insuficienta cardiaca
- 9Insufienta cardiaca + hipertensiune arteriala
- 2insuficienta cardiaca de gradul II si arteroscleroza
- 5Bunica mea a fost internata ca nu ii scadea tensiunea sub 18...
- 4Insuficienta cardiaca clasa II NYHA
- 3Probleme respiratorii si insuficienta cardiaca
- 0Insuficienta cardiaca stadiul 2 3
- 0Valve defecte, hipertensiune ciudata, extrasistole, tratament
- 0Rog sugestii pentru boala cardio-vasculara
- 0Cardiolog bun Bucuresti/insuficienta cardiaca
- 2Inima functioneaza 25%
- 1Infarct miocardic
- 0Insuficienta mitrala grad 1/2!
- 0Palpitatii, insuficienta de valva pulmonara tricuspida fiziologică
- 0Insuficienta cardiacă
- 4Buna ziua! Am 18 ani - diagnostice cardiolog
- 3"Replici ciudate" de la medici generalisti :)) - despre pericardita si insuficienta card.
- 1Electroconversie
Mai multe informații despre: Insuficienta cardiaca
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: