CORENTEZ boala sau nu???

14-12-2005
sdsnow
Nu este medic/terapeut
sdsnow
E cam ciudat stiu, dar intreb in necunostinta de cauza daca e vro boala sau nu...lucrez intr-un mediu relativ toxic de solvent industrial, fumez, nu beau pt. ca mi se face rau dupa primul pahar si am migrene. In afara de asta nu stiu sa sufar de vro boala(nici la medic nu am ajuns inca...). Problema e ca de aproximativ o luna "corentez" pt. ca altfel nu pot sa numesc aceasta senzatie, pe oricine ating si eu ma "corentez" de aproape orice obiect metalic. Chetia asta poate fi asociata vreunei boli ???
1 comentarii
0
07-01-2006, ora 00:00
dr. mihaela
Identitate neconfirmată
dr. mihaela
Din cate stiu eu, nu. Prin orice corp uman trece o cantitate de curent electric si totodata se si produce - astfel putem noi de ex. sa inregistram electrocardiograma care este o reprezentare grafica a campului electromagnetic al inimii.
Exista situatii in care aceasta energie electrica a corpului este in cantitate mai mare si poate fi transmisa altor corpuri/obiecte (ex. la frecarea de anumite materiale - cum ar fi unele pulovere, la stationarea intr-un camp electric mai intens - sub liniile de inalta tensiune etc.) si atunci "curentam" pe altii sau pe noi insine daca ne atingem de un obiect conductor. In mare cam asta ar fi ideea, nu stiu daca m-am exprimat f. corect si daca ai inteles ce-am vrut sa spun; poate ar fi bine sa intrebi si un electrician sau un fizician - fara gluma!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.