Copil un an si 8 luni-diagnostic???
Acum 2 luni copilul meu de un an si 6 luni, acuza dureri de pap si anume se trezea din somn tipind si isi ducea mainile la cap, mai exact spre ciafa.Imi lua si mana mea si m-a punea s-o tin in capul lui.In timpul zilei de asemenea.Spre seara i-au aparut niste ganglioni in spatele urechilor si mai mici prin cap.Am fost cu el la pediatru si mi-a spus ca nu are nimic si ca asa se mai inflameaza ganglionii oamenilor cateodata.Eu m-am speriat f.tare mai ales ca de 5 luni a incetat sa mai manance mancare gatita.Acepta foarte greu iaurtel cu fructe si in rest biscuiti, sticksuri.Totul a inceput brusc intr-o buna zi, pana atunci manca si 'pietre'.
I-am facut nenumarate analize si nimic, ultima analiza, avea leucocitele marite, granulocitele marite si euzinofilele, si un streptococ pneumonie in nas.Medicii imi spun ca analizele nu indica o boala, ba ca nu sunt concludente si ca astea nu sunt motive pentru pierderea apetitului.Cam de o luna in timp ce se joaca isi duce mainile spre cap, tot la ceafa si scanceste.Este f.somnolent, la pranz doarme 4 ore, se scoala la 18.30 si la 20.30-21.00 vrea sa doarma iar.
Nu suporta sa vada mancare ceea ce ma face sa cred ca ii este greata.Am fost la neurolog si mi s-a spus ca din punct de vedere neurologic e ok., dar la insistentele mele mi-a dat trimitere la rmn.Doamna doctor neurolog ne-a spus ca daca avea ceva se vedea.El a cazut cand era mic din patut si s-a lovit in ceafa, dar tot asa mi-a spus ca daca avea ceva ar fi intrat demult in coma.
Spuneti-mi va rog ce sa fac, unde sa ma duc cu el, umblu din medic in medic si nu se intampla nimic.Poate la infectionist, dar unde anume.Ma simt f.neputinciosa.Cum sa-l ajut.RMN-UL IL FACEM PE 1 OCT.
MULTUMESC ANTICIPAT
I-am facut nenumarate analize si nimic, ultima analiza, avea leucocitele marite, granulocitele marite si euzinofilele, si un streptococ pneumonie in nas.Medicii imi spun ca analizele nu indica o boala, ba ca nu sunt concludente si ca astea nu sunt motive pentru pierderea apetitului.Cam de o luna in timp ce se joaca isi duce mainile spre cap, tot la ceafa si scanceste.Este f.somnolent, la pranz doarme 4 ore, se scoala la 18.30 si la 20.30-21.00 vrea sa doarma iar.
Nu suporta sa vada mancare ceea ce ma face sa cred ca ii este greata.Am fost la neurolog si mi s-a spus ca din punct de vedere neurologic e ok., dar la insistentele mele mi-a dat trimitere la rmn.Doamna doctor neurolog ne-a spus ca daca avea ceva se vedea.El a cazut cand era mic din patut si s-a lovit in ceafa, dar tot asa mi-a spus ca daca avea ceva ar fi intrat demult in coma.
Spuneti-mi va rog ce sa fac, unde sa ma duc cu el, umblu din medic in medic si nu se intampla nimic.Poate la infectionist, dar unde anume.Ma simt f.neputinciosa.Cum sa-l ajut.RMN-UL IL FACEM PE 1 OCT.
MULTUMESC ANTICIPAT
9 comentarii
mergeti si faceti-i copilului o tomografie computerizata la cap si veti afla exact ceea ce are!!poate sa fie si un cheag de sange si nu se intra in coma de la asta!!nu asteptati pana pe 1 oct.sa nu fie prea tarziu!!mergeti la o clinica particulara si platiti tomografia, este in jur de 200 ron dar atata timp cat este vb de sanatatea copilului nu cred ca are importanta!!multa sanatate
la clinica particulara avem programare si mi s-a spus ca examenul CT la copii nu e indicat si ca se face rmn iar la copii se face anestezie generala ca sa stea nemiscat si medicul anestezist vine de 2 ori pe sapt.de aceea dureaza atat.Este cea mai devreme data obtinuta, la celelalte clinici ne programau dupa 10 oct.
va recomand sanadorul din calea victoriei!!acolo am fost si eu cu fetita mea cand a cazut la 2 ani si s-a lovit la cap!!au o aparatura de ultima generatie si nu afecteaza in nici un fel copilul sau nu mai mult decat trebuie!!credeti-ma ca altfel nu mergeam cu fetita mea daca era vb sa ii faca vreun rau!!iar de anestezie nu a fost nevoie, am stat langa ea si am vb cu ea si a stat nemiscata!!multa sanatate
0219699 este nr de tel al sanadorului!!incercati totusi..si intrebati daca nu ma credeti pe mine despre tomografia computerizata la copii!!
DA, STIU CA SE FACE CT LA COPII DAR EI SPUN CA RMN NU RADIAZA.CT-UL DA.NUMAI CA LA RMN TREBUIE SA STEA NEMISCATI 30 MIN, IAR COPILUL MEU NUMAI CAND VEDE MEDICI SAU DACA I SE PARE CEVA SUSPECT RACNESTE SI SE ZBATE DE NU-L POTOLESTE NIMENI.SI CICA LA RMN SE VEDE MULT MAI BINE.
MULTUMESC MULT PENTRU SFAT, SI ASA MOR DE FRICA
MULTUMESC MULT PENTRU SFAT, SI ASA MOR DE FRICA
parerea mea este ca decat sa ii lasati sa il anestezieze sau mai stiu eu ce, mai bine cumparati-i de la farmacie un sirop ceva ca sa il adoarma si o sa fie mai bine!!nu mai stiu cum se numea acel sirop de care stiam de el din copilarie, dar la farmacie sigur o sa va dea ceva sau chiar pastilute si dizolvatile in apa si dati-i cu 10-15 min inainte de rmn!!asa o sa stea nemiscat pt ca e obligatoriu, altfel se greseste diagnosticul!!sper sa nu fie nimic grav!!!va doresc multa sanatate si curaj si sa ne anuntati si pe noi ce ati facut!!numai bine
mi-a spus neurologul ca nu e o anestezie ca de operatie ci una usoara de jumate de ora
ce sa zic...daca aveti incredere atunci faceti asa...eu una as fi ales siropul ;) numai bine
Da in sfarsit am facut rmn-ul.Nu are nimic neurologic, dar are sinuzita maxilara, si eu mereu am banuit asta dar medicul mi-a spus ca nu e posibil, ca la varsta asta inca nu are sinusurile formate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16dureri de cap
- 7ceva ciudat
- 2dureri de cap copil 7ani
- 4drere de cap-copil de 4 ani
- 4sinuzita - baietel de 7 ani
- 11nevoie ajutor e vorba de un copil
- 4durerii de cap la copil de 6 ani
- 4problema fizica sau psihica la 6 ani si jum.?
- 12operatie de amigdalita, durere de cap
- 6Dureri de cap la copil de 6 ani
- 1Copil de 7 ani, febra, dureri de burta si in ultimele ore dureri de cap
- 1dureri de cap dupa operatia de polipi
- 0Ameteli, dureri in spatele capului, lipsa poftei de mancare
- 1Dureri de cap si ametili
- 2Durerile de cap la copii
- 0Dilatare angiomatoasa a venei septale
- 0Durere de cap in partea dreapta.
- 1Stare de rău fetita de 11 ani
- 2Dureri mari de cap.
- 4Consecinte ale paraliziei faciale sau e ceva grav?
Mai multe informații despre: durerea de cap la copil
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: