ceva ciudat
Acum 2 luni copilul meu de un an si 6 luni, acuza dureri de pap si anume se trezea din somn tipind si isi ducea mainile la cap, mai exact spre ciafa.Imi lua si mana mea si m-a punea s-o tin in capul lui.In timpul zilei de asemenea.Spre seara i-au aparut niste ganglioni in spatele urechilor si mai mici prin cap.Am fost cu el la pediatru si mi-a spus ca nu are nimic si ca asa se mai inflameaza ganglionii oamenilor cateodata.Eu m-am speriat f.tare mai ales ca de 5 luni a incetat sa mai manance mancare gatita.Acepta foarte greu iaurtel cu fructe si in rest biscuiti, sticksuri.Totul a inceput brusc intr-o buna zi, pana atunci manca si 'pietre'.
I-am facut nenumarate analize si nimic, ultima analiza, avea leucocitele marite, granulocitele marite si euzinofilele, si un streptococ pneumonie in nas.Medicii imi spun ca analizele nu indica o boala, ba ca nu sunt concludente si ca astea nu sunt motive pentru pierderea apetitului.Cam de o luna in timp ce se joaca isi duce mainile spre cap, tot la ceafa si scanceste.Este f.somnolent, la pranz doarme 4 ore, se scoala la 18.30 si la 20.30-21.00 vrea sa doarma iar.
Nu suporta sa vada mancare ceea ce ma face sa cred ca ii este greata.Am fost la neurolog si mi s-a spus ca din punct de vedere neurologic e ok., dar la insistentele mele mi-a dat trimitere la rmn.Doamna doctor neurolog ne-a spus ca daca avea ceva se vedea.El a cazut cand era mic din patut si s-a lovit in ceafa, dar tot asa mi-a spus ca daca avea ceva ar fi intrat demult in coma.
Spuneti-mi va rog ce sa fac, unde sa ma duc cu el, umblu din medic in medic si nu se intampla nimic.Poate la infectionist, dar unde anume.Ma simt f.neputinciosa.Cum sa-l ajut.RMN-UL IL FACEM PE 1 OCT.
MULTUMESC ANTICIPAT
I-am facut nenumarate analize si nimic, ultima analiza, avea leucocitele marite, granulocitele marite si euzinofilele, si un streptococ pneumonie in nas.Medicii imi spun ca analizele nu indica o boala, ba ca nu sunt concludente si ca astea nu sunt motive pentru pierderea apetitului.Cam de o luna in timp ce se joaca isi duce mainile spre cap, tot la ceafa si scanceste.Este f.somnolent, la pranz doarme 4 ore, se scoala la 18.30 si la 20.30-21.00 vrea sa doarma iar.
Nu suporta sa vada mancare ceea ce ma face sa cred ca ii este greata.Am fost la neurolog si mi s-a spus ca din punct de vedere neurologic e ok., dar la insistentele mele mi-a dat trimitere la rmn.Doamna doctor neurolog ne-a spus ca daca avea ceva se vedea.El a cazut cand era mic din patut si s-a lovit in ceafa, dar tot asa mi-a spus ca daca avea ceva ar fi intrat demult in coma.
Spuneti-mi va rog ce sa fac, unde sa ma duc cu el, umblu din medic in medic si nu se intampla nimic.Poate la infectionist, dar unde anume.Ma simt f.neputinciosa.Cum sa-l ajut.RMN-UL IL FACEM PE 1 OCT.
MULTUMESC ANTICIPAT
7 comentarii
mergeti si faceti-i copilului o tomografie computerizata la cap si veti afla exact ceea ce are!!poate sa fie si un cheag de sange si nu se intra in coma de la asta!!nu asteptati pana pe 1 oct.sa nu fie prea tarziu!!mergeti la o clinica particulara si platiti tomografia, este in jur de 200 ron dar atata timp cat este vb de sanatatea copilului nu cred ca are importanta!!multa sanatate
Buna ziua,
Daca aveti programare la RMN, asteptati pina pe 1 octombrie, sa vedeti daca totul arata bine. Nu va trebuie si CT(oricum RMN e mai bun), nu stiu ce zice jaqueline. Daca totul arata bine, mergeti la un alt neurolog- incercati la Sp. Obregia, au neurologi buni de copii. Eu sint psihiatru, din pacate nu va pot ajuta mai mult de atit, dar nu suna chiar perfect- adica pare a avea intr-adevar dureri, si nici somnolenta nu e chiar normala. A avut vreodata convulsii, momente de absenta, cind era treaz dar nu parea sa reactioneze la nimic, s-a dezvoltat normal sau a avut intirzieri pe undeva? Ei, oricum, toate astea sint lucruri de vorbit cu neurologul. Deci, asteptati RMN-ul- e o idee ff buna sa il faceti, si apoi tot la neurologie. Nu va ingrijorati totusi, poate fi doar o nevralgie.
Multa sanatate,
Dr. Ileana Constantin
Medic rezident psihiatrie
Daca aveti programare la RMN, asteptati pina pe 1 octombrie, sa vedeti daca totul arata bine. Nu va trebuie si CT(oricum RMN e mai bun), nu stiu ce zice jaqueline. Daca totul arata bine, mergeti la un alt neurolog- incercati la Sp. Obregia, au neurologi buni de copii. Eu sint psihiatru, din pacate nu va pot ajuta mai mult de atit, dar nu suna chiar perfect- adica pare a avea intr-adevar dureri, si nici somnolenta nu e chiar normala. A avut vreodata convulsii, momente de absenta, cind era treaz dar nu parea sa reactioneze la nimic, s-a dezvoltat normal sau a avut intirzieri pe undeva? Ei, oricum, toate astea sint lucruri de vorbit cu neurologul. Deci, asteptati RMN-ul- e o idee ff buna sa il faceti, si apoi tot la neurologie. Nu va ingrijorati totusi, poate fi doar o nevralgie.
Multa sanatate,
Dr. Ileana Constantin
Medic rezident psihiatrie
Neurologul care l-a vazut este tot de la obregia, si chiar unul f.bun.De dezvoltat, chiar s-a dezvoltat foarte bine.Arata de 2 ani, a inceput sa vorbeasca, merge de la 10 luni, alearga si urca pe tobogan singur de la un an, nu m-a lasa sa-l ajut, este foarte istet.Dar parerea mea este ca doctorii se ghideaza prea mult de cum este la exterior.Mama mea are hepatita si la exterior nu se vede, daca nu-si facea singura analize nu stia nici acum, medicul de familie i-a replicat:'arati tu a om bolnav?'degeaba le spui ca nu te simti bine.
La psihiatrie mi-au spus ca are anorexie nervoasa.Ce parere aveti?
La psihiatrie mi-au spus ca are anorexie nervoasa.Ce parere aveti?
la clinica particulara avem programare si mi s-a spus ca examenul CT la copii nu e indicat si ca se face rmn iar la copii se face anestezie generala ca sa stea nemiscat si medicul anestezist vine de 2 ori pe sapt.de aceea dureaza atat.Este cea mai devreme data obtinuta, la celelalte clinici ne programau dupa 10 oct.
precizez ca nu si-a pierdut cunostinta niciodata, fara momente de absenta, fara convulsii.Osingura data a vomat in astea 7 luni, asa din senin, in jet, dupa care s-a culcat si totul a fost ok.A doua zi s-a comportat normal
nu are cum sa nu existe tomografie computerizata la copii!!si fetita mea a alunecat cand avea 2 ani si s-a lovit la cap si toata noaptea a vomat si avea o stare de somnolenta!!medicul pediatru mi-a zis sa merg sa ii fac o tomografie si asa am facut.am gasit la sanador din calea victoriei la pediatrie si acolo am fost si i-am facut tomografia si slava cerului nu a avut nimic grav!!nu a fost nevoie de anestezie, am stat langa ea!!!mergeti acolo sau asteptati...ce sa zic, eu una m-as fi dus invartindu-ma, atunci cand e vb de copil!!nu sunt medic ci doar o mamica a unei fetite de 4 ani si 4 luni ;)) sanatate si mult noroc !!
0219699 este nr de tel al sanadorului!!incercati totusi..si intrebati daca nu ma credeti pe mine despre tomografia computerizata la copii!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16dureri de cap
- 9Copil un an si 8 luni-diagnostic???
- 2dureri de cap copil 7ani
- 17Febra la copil de 4 ani
- 4drere de cap-copil de 4 ani
- 4sinuzita - baietel de 7 ani
- 11nevoie ajutor e vorba de un copil
- 4problema fizica sau psihica la 6 ani si jum.?
- 12operatie de amigdalita, durere de cap
- 1dureri de scalp si par
- 6Dureri de cap la copil de 6 ani
- 0cefalee la copil de 6 ani
- 1Copil de 7 ani, febra, dureri de burta si in ultimele ore dureri de cap
- 0Ameteli, dureri in spatele capului, lipsa poftei de mancare
- 1Dureri de cap si ametili
- 2Durerile de cap la copii
- 8Sinuzita, dureri de cap
- 0Dilatare angiomatoasa a venei septale
- 2Dureri frecvente de cap - un fel de tic?
- 2Dureri mari de cap.
Mai multe informații despre: durerea de cap la copil
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: