drere de cap-copil de 4 ani
am un baietel de 4 ani si mia spus azi ca il doare capul.in general cind imi spune ca il doare capul face amigdalita.iam dat 5ml de nurofen si are senzatii de voma si pune manutele la timpla si preseaza.ce altceva as putea sai dau intrucit medicul e abia maine dupa amiaza.a dormit dupa-masa si s trezit tot cu durere si iam pus un supozitor de novocalmin de teama sa nu vomite daca ii dau sirop.astept urgent sugestii.multumesc
4 comentarii
De multe ori febra provoaca dureri de cap iar aceasta vine de la o infectie in corp ( s-ar putea sa fie in git). Vezi daca are febra si da-i ceva ca sa-i scada. Nu stiu ce se mai da la copii Al meu este mare dar asa pateam si noi cind era mai mic. Intotdeauna cind avea febra il durea capul si era infectie in git. Cel mai bine e sa-l duci azi la medic.Multa sanatate!
multumesc pentru raspuns.am mers la medic si intr-adevar are infectie in git.mia dat augmentin[2-6ani], 3ml la 12 ore.banuiam ca e gitul si asa a si fost.
Intotdeauna cind se simte rau cauta sa vezi ce febra are. Organismul micutilor se apara facind febra. Bunica mea m-a invatat sa-i pun bandaje cu otet sau urina (copilului) la glezne ca sa-i scada febra. A fost eficient pina la interventia medicului apoi urmezi sfatul lui... Multa sanatate tie si micutului! Incearca sa nu intri in panica cind se mai intimpla deoarece cu cei mici intimpini multe probleme.Cu timpul o sa-i cunosti organismul, chiar atunci cind pui obrazul tau pe timpla lui o sa simti ca are febra.Exista o "comunicare " intre mama si copil doar prin atingere, prin priviri...Stii cind e suparat... cind il doare ceva...I-ti doresc o relatie frumoasa cu puiutul tau! SA FITI SANATOSI!
multumesc pentru urari.la fel va dorim si voua chiar daca copilul tau e mai mare:*
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Copil un an si 8 luni-diagnostic???
- 2dureri de cap copil 7ani
- 17Febra la copil de 4 ani
- 4sinuzita - baietel de 7 ani
- 11nevoie ajutor e vorba de un copil
- 4durerii de cap la copil de 6 ani
- 4problema fizica sau psihica la 6 ani si jum.?
- 12operatie de amigdalita, durere de cap
- 12Amigdalite subglotice recurente
- 3dureri de cap, ochi la copil
- 1dureri de scalp si par
- 6Dureri de cap la copil de 6 ani
- 1Copil de 7 ani, febra, dureri de burta si in ultimele ore dureri de cap
- 0Ameteli, dureri in spatele capului, lipsa poftei de mancare
- 0Dilatare angiomatoasa a venei septale
- 1Stare de rău fetita de 11 ani
Mai multe informații despre: durerea de cap la copil
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: