copil de 2 ani gafaie frecvent, fara alte simptome
Buna
Fetita mea de 2 ani si 2 luni gafaie destul de des (parca mai mult inainte de culcare sau cand e obosita decat cand tocmai s-a trezit). Nu are legatura cu efortul (nu se intampla dupa ce alearga, etc). E foarte activa, se catara pe unde apuca, alearga, danseaza, e vesela.
Nu are nici un alt simptom. acum cateva zile a fost ascultata la plamani, la inima. analize i-am facut destul de recent (acum vreo 2 luni) si au iesit bine.
Ma sperie putin gafaitul acesta. ce semnificatie poate avea? ca descriere, as zice ca e la fel ca atunci cand se screme pentru a face caca.
Multumsc!
Fetita mea de 2 ani si 2 luni gafaie destul de des (parca mai mult inainte de culcare sau cand e obosita decat cand tocmai s-a trezit). Nu are legatura cu efortul (nu se intampla dupa ce alearga, etc). E foarte activa, se catara pe unde apuca, alearga, danseaza, e vesela.
Nu are nici un alt simptom. acum cateva zile a fost ascultata la plamani, la inima. analize i-am facut destul de recent (acum vreo 2 luni) si au iesit bine.
Ma sperie putin gafaitul acesta. ce semnificatie poate avea? ca descriere, as zice ca e la fel ca atunci cand se screme pentru a face caca.
Multumsc!
1 comentarii
Daca au fost excluse cauzele obiective, de patologie, ramane in discutie partea subiectiva, ticul.Mai este cineva in preajma care emite sunete asemanatoare?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere la inspiratie
- 3bebe 6 luni respira numai pe gura
- 41miros neplacut al pielii la contactul cu apa
- 3de doi ani ma chinui sa respir...
- 33Probleme cu respiratia si refluxul esofagian
- 14nu pot respira!
- 6Se poate din ca din cauza problemelor cu amigdalele sa ai probleme respiratorii?
- 2probleme cu respiratia
- 5problema respiratie
- 3Dureri mari la spate :( probleme respiratorii
- 13Deviatie de sept sau altceva?
- 0probleme de respiratie la copil
- 4fetita de 2 ani respira pe gura ziua si noaptea se chinuie sa respire pe nasuc
- 1Problema respiratorie
- 2respiratie grea, apasa pe piept
- 0Pauza în respirație
Mai multe informații despre: Sistemul respirator probleme de respiratie la copii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: