Control alunite
Buna ziua, am fost la control pentru alunite la 2 medici, la un medic acum 2 saptamani si la altul acum 1 saptamana.
Problema e ca am observat ieri (vineri) ca am pe spate o alunita aflata intr-un loc mai putin vizibil in oglinda dar care pare a fi altfel de cum era mai demult de exemplu. Nu stiu cand mai demult pentru ca nu ma uit prea des pe spate in oglinda, iar acea alunita era intr-un loc mai putin vizibil.
Ambii medici s-au uitat pe spatele meu cu dermatoscopul si au spus ca nu e nicio problema. Inainte de a merge la medic nu am observat alunita respectiva si din cauza asta nu am stiut sa ii spun medicului despre aceasta alunita. Medicul nu a zis nimic referitor la acea alunita, ci mi-a zis la sfarsitul consultatiei ca totul e ok si sa nu imi fac probleme.
Se putea modifica alunita de pe o saptamana pe alta ? Adica de saptamana trecuta (joi) de cand am fost la medic si pana ieri (vineri) ?
Daca era vreo problema cu alunita respectiva medicul ar fi observat acest lucru prin dermatoscop ?
Multumesc anticipat.
Problema e ca am observat ieri (vineri) ca am pe spate o alunita aflata intr-un loc mai putin vizibil in oglinda dar care pare a fi altfel de cum era mai demult de exemplu. Nu stiu cand mai demult pentru ca nu ma uit prea des pe spate in oglinda, iar acea alunita era intr-un loc mai putin vizibil.
Ambii medici s-au uitat pe spatele meu cu dermatoscopul si au spus ca nu e nicio problema. Inainte de a merge la medic nu am observat alunita respectiva si din cauza asta nu am stiut sa ii spun medicului despre aceasta alunita. Medicul nu a zis nimic referitor la acea alunita, ci mi-a zis la sfarsitul consultatiei ca totul e ok si sa nu imi fac probleme.
Se putea modifica alunita de pe o saptamana pe alta ? Adica de saptamana trecuta (joi) de cand am fost la medic si pana ieri (vineri) ?
Daca era vreo problema cu alunita respectiva medicul ar fi observat acest lucru prin dermatoscop ?
Multumesc anticipat.
1 comentarii
buna ziua,
Alunitele nu se modifica in 7 zile foarte mult. Cel mai corect este sa faceti dermatoscopie fotofinder sau total body mapping.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
Alunitele nu se modifica in 7 zile foarte mult. Cel mai corect este sa faceti dermatoscopie fotofinder sau total body mapping.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2alunita proeminenta, in afara, de vreo 6 mm, maro inchis
- 2alunite
- 2Operatie de alunite - examen histopatologic
- 6alunica mare
- 3As dori un raspuns cat mai urgent despre o alunita
- 1Alunita excizata cu laserul
- 17o alunita diagnosticata ca fiind melanom malign
- 0alunite!
- 1alunita din nastere
- 2Alunita infectata
- 2Pata alunita copil 4 ani
- 4Excrescenta piele- skin tag.
- 3Neg inflamat dupa ce a fost legat cu fir de par de cal
- 2Alunita pe spate
- 2Nevus melanocitic displasic de tip compus
- 3Aluniță - dacă nu este nimic în neregulă de ce sa o scoatem?
- 2Alunite cu puncte negre
- 0Alunita inflamata
Mai multe informații despre: Alunitele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: