Consum de bere

Buna ziua !
Cam de 1 an de zile beau in jur de 2, 5 l bere pe zi, iar cam de doua ori pe saptamana cam 0, 5 l votca. Problema este ca de cateva luni am observat ca am scaun moale aproape mereu, plus ca de multe ori dupa ce mananc, trebuie sa ma duc la baie imediat.
Am citit pe internet si este de la alcool, nu vrea sa ma las, o sa incerc sa mai reduc (nu ma judecati).
Intrebarea este: Ce pastile de la farmacie pot lua (FARA RETETA) ca nu mai am acest scaun moale si foarte important sa nu patesc nimic daca le iau si consum alcool inainte/dupa.
Va multumesc !
Cam de 1 an de zile beau in jur de 2, 5 l bere pe zi, iar cam de doua ori pe saptamana cam 0, 5 l votca. Problema este ca de cateva luni am observat ca am scaun moale aproape mereu, plus ca de multe ori dupa ce mananc, trebuie sa ma duc la baie imediat.
Am citit pe internet si este de la alcool, nu vrea sa ma las, o sa incerc sa mai reduc (nu ma judecati).
Intrebarea este: Ce pastile de la farmacie pot lua (FARA RETETA) ca nu mai am acest scaun moale si foarte important sa nu patesc nimic daca le iau si consum alcool inainte/dupa.
Va multumesc !
2 comentarii

Mergeți și faceți o coprocultură pentru un diagnostic sigur, pentru că s-ar putea să fie și o infecție parazitară, pe fondul scăderii imunității provocate de alcool, pentru că scaunele moi nu sunt produse neapărat de alcool.
Orice medicament luat aiurea face mai mult rău decât bine. E nevoie de un tratament adecvat tipului de parazit respectiv.
Orice medicament luat aiurea face mai mult rău decât bine. E nevoie de un tratament adecvat tipului de parazit respectiv.

Am avut si eu aceasta problema, in special dupa consumul de alcool sau alimente bogate in carbohidrati procesati, paine, paste etc. Un remediu bun a fost sa iau tablete de carbune activ, care absoarbe lichidul in exces din organism si ajuta la eliminarea anumitor toxine. Alta varianta a fost sa mananc sparanghel murat la borcan, se gaseste un supermarketuri, 3 4 bucati seara. Nu stiu exact ce face sparanghelul impotriva scaunului moale, dar pe langa asta are multe alte beneficii pentru organism. De ajutor in aceasta problema a fost consumul de chefir care ajuta la refacerea florei intestinale.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4anemia + scaune moi
- 2dupa externare inca mai are halucinatii si delireaza
- 22 SCAUNE MOI... sunt insarcinata? va rog urgent un raspuns sunt ingrijorata!
- 15am scaune dese si foarte moi
- 4scaune foarte foarte lichide
- 5Puruit zona anala balonare scaun moale!
- 2Durere palpare ficat, alimente nedigerate scaun, nod in gat
- 2Dureri stomacale şi diaree
- 3Probleme de sanatate
- 2Ce se întâmpla cu mine? grețuri, stări de rău și mai nou diaree
- 2Pot avea mai multe tipuri de paraziti deodata ?
- 0Diaree si bolboroseala in stomac
- 0Constipatie, urmata de un fel de diaree.
- 0Lipsa poftei de mâncare și scaun moale
- 1In ultima vreme am probleme cu stomacul.
- 4Sotul meu bea multa bere, zilnic, de mult timp
- 3Greață în special dimineața
- 0Probleme scaun moale și senzatie neplăcută sub sani
- 0Bebe face scaune moi
Mai multe informații despre: scaunul moale consumul de alcool
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: