Consum de bere
Buna ziua !
Cam de 1 an de zile beau in jur de 2, 5 l bere pe zi, iar cam de doua ori pe saptamana cam 0, 5 l votca. Problema este ca de cateva luni am observat ca am scaun moale aproape mereu, plus ca de multe ori dupa ce mananc, trebuie sa ma duc la baie imediat.
Am citit pe internet si este de la alcool, nu vrea sa ma las, o sa incerc sa mai reduc (nu ma judecati).
Intrebarea este: Ce pastile de la farmacie pot lua (FARA RETETA) ca nu mai am acest scaun moale si foarte important sa nu patesc nimic daca le iau si consum alcool inainte/dupa.
Va multumesc !
Cam de 1 an de zile beau in jur de 2, 5 l bere pe zi, iar cam de doua ori pe saptamana cam 0, 5 l votca. Problema este ca de cateva luni am observat ca am scaun moale aproape mereu, plus ca de multe ori dupa ce mananc, trebuie sa ma duc la baie imediat.
Am citit pe internet si este de la alcool, nu vrea sa ma las, o sa incerc sa mai reduc (nu ma judecati).
Intrebarea este: Ce pastile de la farmacie pot lua (FARA RETETA) ca nu mai am acest scaun moale si foarte important sa nu patesc nimic daca le iau si consum alcool inainte/dupa.
Va multumesc !
2 comentarii
Mergeți și faceți o coprocultură pentru un diagnostic sigur, pentru că s-ar putea să fie și o infecție parazitară, pe fondul scăderii imunității provocate de alcool, pentru că scaunele moi nu sunt produse neapărat de alcool.
Orice medicament luat aiurea face mai mult rău decât bine. E nevoie de un tratament adecvat tipului de parazit respectiv.
Orice medicament luat aiurea face mai mult rău decât bine. E nevoie de un tratament adecvat tipului de parazit respectiv.
Am avut si eu aceasta problema, in special dupa consumul de alcool sau alimente bogate in carbohidrati procesati, paine, paste etc. Un remediu bun a fost sa iau tablete de carbune activ, care absoarbe lichidul in exces din organism si ajuta la eliminarea anumitor toxine. Alta varianta a fost sa mananc sparanghel murat la borcan, se gaseste un supermarketuri, 3 4 bucati seara. Nu stiu exact ce face sparanghelul impotriva scaunului moale, dar pe langa asta are multe alte beneficii pentru organism. De ajutor in aceasta problema a fost consumul de chefir care ajuta la refacerea florei intestinale.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Scaune dese si moi.. chiar sub forma de diaree
- 10Puncte mici rosii sub pielea din jurul ochilor
- 4Ma puteti lamuri si pe mine?
- 6Nici smecta nu-si face efectul...
- 2Exces alcool
- 2scaune moi
- 6Solutii limitare consum alcool
- 0Probleme scaun
- 0Scaun moale de peste 90 zile
- 0Scaune moi. Eu, in mod normal, am constipatie cronica.
- 2Vreau sa știu dacă sunt alcoolica!
- 4Scaun moale
- 1Gura, mâna, picior
- 1Scaune moi în fiecare dimineață
- 1Soțul meu este alcoolic sau nu ?
- 0Laptele praf
- 2Scaun galben, bilirubina marita
Mai multe informații despre: scaunul moale consumul de alcool
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: