constipatie la 2 ani

23-08-2012
ramonaadela
Nu este medic/terapeut
ramonaadela
Buna ziua,
Am o fetita de 2 ani si este constipata de cateva luni, face foarte tare si doar cu supozitor cu glicerina...mananaca fructe, ciorbe, bea lichide, am evitat alimentele care constipa, dar degeaba...mentionez ca de 2 luni face la olita, dar si cand foloseam pampers era constipata...mai avem si alte probleme, are nasucul infundat, doar seara, cand o nara, cand cealalta, nu in fiecare seara, o data la 3/4 seri, se infunda undeva mai inauntru ca-i pun apa de mare si-i curat nasucul mereu cu batista bebelusului si nu iasa nimic, mai mult de atat cand plange se ineaca, ii sta parca ceva intre nas si gat, arata ca o deranjeaza foarte tare...pe langa toate astea se ineaca foarte des si de cateva ori destul de tare, doar cu aer, atat de tare incat nu stiam ce sa-i mai facem, ca nu mai putea sa respire, odata s-a inecat cu un sirop pe care i l-am dat pt.constipatie, i-a ajuns pe nas si nu mai avea aer, mai si plangea pe langa, ne-am speriat ff tare...
de aici de pe site am primit urmatorul raspuns de la medicul ORL-ist:'Cu siguranta este o problema digestiva care afecteaza si tesutul limfatic. Pollipii.amigdalele.
Numaicu tratamentul local orl nu se rezolva. E nevoie sa schimbati regimul alimentar.'

As vrea sa stiu ce sa introduc sau la ce sa renunt in regimul alimentar, si cum sa mai procedez sa se rezolve problema cu constipatia...
Va multumesc...
1 comentarii
0
26-11-2012, ora 00:57
maraanton
Nu este medic/terapeut
maraanton
Pentu constipatie eu i-am dat suc de portocale, morcov crud, prune, pere, obligatoriu ciorba sau supa la pranz si s- reglat pana la urma; pentru nasuc infundat la noi a mers cu aerosoli; am fost la Medsana, i-a recomandat un tratament acolo cu aerosoli si a fost ok.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul