constipatie

24-02-2016
stefan2712
Nu este medic/terapeut
stefan2712
De 3 zile nu am scaun. Sa va zic ce se intampla mai exact, eu simt nevoia sa merg la toaleta si am senzatia ca materia fecala iese dar nu se intampla asta. Pur si simplu simt ca 'iese' dar nu se intampla absolut nimic. Ce ar putea sa fie? Ce sfat imi dati?
4 comentarii
0
25-02-2016, ora 09:24
stefan2712
Nu este medic/terapeut
stefan2712
Astazi de dimineata am reusit sa fac, dar m-am fortat destul de tare si ma doare zona pe unde scaunul iese plus ca am observat ca erau prezente pete de sange (nu multe) pe scaun si pe hartia igienica. Scaunul a fost foarte tare
0
29-02-2016, ora 15:02
stefan2712
Nu este medic/terapeut
stefan2712
Imi puteti da si mie un raspuns la aceasta problema, va rog?
0
19-08-2016, ora 16:13
Mărcuş Oana
Nu este medic/terapeut
Mărcuş Oana
Recomand asemenea Virginiei Faur urmatoarea reteta impotriva constipatiei: 400 g prune uscate, 200 g caise uscate, 200 g smochine. La aceasta compozitie adaugandu-se 200 g miere si amestecati bine. Pastrati intr-un bol de sticla, iar seara luati o lingurita cu un pahar de apa. Vorbesc din propria experienta, pentru ca mi-a reglat scaunul
0
24-10-2022, ora 16:49
rezolvat
Nu este medic/terapeut
rezolvat
Constipatie, Hemoroizi

Constipatia
Natural si efect garantat!!!
Fica mea a încercat si a reusit, deci poti încerca si tu, costuri minime si efect garantat daca respectati schema de mai jos!

1. Dimineta înainte de masa se bea un pahar cu apa calda si miere, se manânca o banana cat mai coapta.

2. In farfuria cu mâncare, cana cu ceai, cereale etc se adaugam o lingurita fara varf de tarate de psyllium, o data, de doua ori/zi.

3. Reteta pentru doua saptamani.
- 100 gr miere
- o lingurita zeama de lamâie proaspata
- 1-2 cm ghimbir razuit mic, se pune la fiert timp de 10 min in 200ml apa.
Se lasa la racit apoi se amesteca cu lamâia si mierea, se lasa peste noapte la frigider. Se ia de 3 ori pe zi cate o lingurita timp de o saptamâna.
Aceasta reteta con?ine 2-3 doze

4. Pentru refacere microfibrei intestinale.
-O cutie OptiFibre. 36 ron.
-o cutie de Impruvis probiotic, ipruvis ul, se ia 3 cuti consecutiv. 30ron/ cutie.

Alimentatie NU: lactate, paine fara fibre, mezeluri, carne, dulciuri, sucuri din comert, alcool, cafea, tigari.

Alimentatie DA: pâine cu 6-7%+fibre (gasiti la Lidl la 2, 6 ron), fibrele, fructele (merele) si hidratarea sunt forte importante, ceaiuri calde, muraturi, mere, banane coapte, pere, fasole, linte.

5. Dupa 3-4 zile daca nu se merge la toaleta, obligatoriu folositi miniclisma cu miere din farmacie. Puteti folosi recipientul de la miniclisma cu care puteti trage ulei de masline si folositi l ca miniclisma.

6. Pozitia pe toaleta, statul pe vine cu coapsele lipite de abdomen este cea mai bune poziție pentru eliminarea fecalelor.

Înainte de a încerca consultati un medic.

Doamne ajuta!

Hemoroizi

Natural si efect garantat!!!

Eu si fica mea am încercat si am reusit, deci poti încerca si tu, costuri minime si efect garantat daca respectati schema de mai jos!

1. NU hârtie igienica (in cel mai rau caz tamponati nu frecati, mai ales zona afectata), hârtia igienica contine foarte multe substante chimice cum ar fi clorul, dioxidul de clor, BPA, ne expun multor boli chiar si boli cancerigene. Eu personal am observat dupa ce am sters nasul cu hartie de culoare maronie ca este mai nociva decât hârtia de culoare alba). Hartia igienica in unele cazuri agraveza zonele cu probleme ba chiar hârtia igienica este cauza aparitie hemoroizilor. In loc de hartie igienica folosit un recipient pulverizator in care puneti apa si ulei de masline pe care il folositi pentru spalat.

Reteta pentru 20 zile.
1. Bai in lighean, dimineata si sera cu ceai din: tataneasa, galbenele, coada soricelului, marul lupului, coada calului, scoarta de stejar, salcie si o jumatate de lingura de sare mare. Cate o lingurita fara vârf din fiecare ceai in 2 l apa, se fierbe 5 min, apoi se lasa 5 min cu capac. Ceaiul se toarna in lighean, se fac bai fierbinti. timp de 20 min, se repeta 20 zile, dimineata si seara. costuri, aprox 50 Ron

2 Crema hemoplop tis si marul lupului. ( frecati bine zona cu probleme). costuri, aprox 20 ron

3 dupa ce terminam baile de sezut continuam o data/zi cu tinctura de tataneasa si la nevoie crema hemoplop tis si marul lupului. costuri aprox 10 ron

Alimentatie, nu : patiserie, ghimbir, usturoi, ceapa, muraturi, vin, dulciuri din comert.
Dupa terminarea tratamentului puteti manca ceapa si usturoi.

Înainte de a încerca consultati un medic.

----------*

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Constipația
  • Noi abordări terapeutice în colonul iritabil și constipația cronică idiopatică
  • Ar putea exista o legătură între constipație și infecțiile herpetice?
  • Constipaţia cronică creşte riscul de cancer de colon?
  • O proteină recent descoperită în intestin ar putea juca un rol cheie în constipație
  •