concentrat de catina cu miere
Buna ziua,
as vrea sa stiu daca procedez bine : am doi copii de 9 si 10 ani si le dau in fiecare zi inainte de masa de pranz, cand se intorc de la scoala, cca 80ml de concentrat de catina cu miere (50 :50 miere de rapita : catina suc, obtinuta la storcator, peparata de mine ); le dau copiilor din luna noiembrie, cu mici pauze si intreb daca procedez bine sau nu ? credeti ca este prea mult ca durata si cantitate ? exixta probabilitatea de a le afecta ceva in organism ? astept raspuns. Multumesc
as vrea sa stiu daca procedez bine : am doi copii de 9 si 10 ani si le dau in fiecare zi inainte de masa de pranz, cand se intorc de la scoala, cca 80ml de concentrat de catina cu miere (50 :50 miere de rapita : catina suc, obtinuta la storcator, peparata de mine ); le dau copiilor din luna noiembrie, cu mici pauze si intreb daca procedez bine sau nu ? credeti ca este prea mult ca durata si cantitate ? exixta probabilitatea de a le afecta ceva in organism ? astept raspuns. Multumesc
1 comentarii
0
26-02-2009, ora 19:34
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
FOARTE BINE! Nu, nu le afecteaza nimic, doar ca este bine sa faceti si o mica pauza, de cateva zile, sa zicem 2-3. Nu are ce sa le faca rau, din contra, le boosteaza sistemul digestiv, sistemul imunitar, nu racesc atat de des, au pofta de mancare, asimileaza nutrientii mai bine, pielea este mai fina, catifelata si frumoasa, au un aport foarte bun de vitamine si minerale etc.
Foarte bine, va felicit! Nu le dati sa manance produse de fastfood (MC Donalds, KFC) si mezeluri, sunt moarte curata, daca nu ma credeti, intrati pe link-ul urmator:
------------*
Numai Bine, multa sanatate familiei dvs. si Dumnezeu sa va binecuvanteze!
(*modificat de admin)
Foarte bine, va felicit! Nu le dati sa manance produse de fastfood (MC Donalds, KFC) si mezeluri, sunt moarte curata, daca nu ma credeti, intrati pe link-ul urmator:
------------*
Numai Bine, multa sanatate familiei dvs. si Dumnezeu sa va binecuvanteze!
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Voi mai beți Cola?Suntem oameni ultraprocesati
- 2Adevarul despre paine
- 1Cafea naturala vs cafea 3 in 1
- 0Capcanele și fața ascunsă a industriei alimentare
- 1Apă alcalină
- 5Sfaturi despre alimente. Pro sau contra.
- 1Motivează o carte buna de nutritie?Ce efect ar trebui sa aiba o carte buna de nutritie?
- 1Cum sa ma ingras ?
- 1Ajuta-ti ficatul
- 2Gâlmă pe antebrat