comitialitate!!
Buna ziua! As dori sa stiu, in primul rand daca as putea avea o sarcina, am 28 de ani sunt din Sibiu, si imi doresc foarte mult un copil. In 1997 dupa moartea tatalui meu mi-au aparut asa numitele crize, dar numa noaptea m-i se intampla, cadeam langa pat, langa toaleta, musacturi de limba, tresariri in fiecare dimineata de fractiuni de secunda, am fost la bucuresti, la d-nu Dr. prof. Rogozea, mi-a dat diagnosticu de comitialitate, si tratament cu tegretol de 200, 4 pastile/zi, una dimineata, una la amiaz si 2 seara, am facut si tomograful la Bucuresti, nu am absolut nimik la cap, EKG-UL a iesit bine, din 1997 si pana in 2006 am luat acelasi tratament de 4 pastile pe zi de tegretol, nu am mai fost nici la bucuresti in aceasta perioada, deoarece nu am mai avut posibilitati materiale. In 2007 am inceput sa merg din nou la Bucuresti cu sotul meu, nu am mai avut crize noaptea, m-i sa intrerupt medicamentatia cu o jumatate de pastila tot la 3 luni de d-nul dr. In momentul de fata nu mai am nimik, doar cateodata in orice moment al zilei se mai intampla sa am cateva tresariri dar foarte scurt, de obicei am observat cand sunt stresata sau obosita. Din 2008 nu am mai fost la Bucuresti si in momentul de fata nu stiu ce sa fac si unde sa merg, am ramas cu tratament de 1 pastila dimineata, jumatate la amiaz si una seara, as dori sa stiu cum sa procedez, unde ma puteti recomanda sa merg, sau ce sa fac, din cate stiu eu pe tratamentul de tegretol nu ai voie sa ramai insarcinata.Va multumesc mult!
1 comentarii
doctorul tau curant te poate lamuri cel mai bine, pe acest site intra medicii foarte rar.
parerea mea este ca este destul de riscant sa ai un copil. Nu te supara ca iti spun. Se poate tramnsmite genetic o predispozitie sa aiba si el boala si insusi tratamentul ii poate dauna in timpul sarcinii.
Nici eu nu am voie sa am copii, eu sufar de o boala psihica.
ca sa ai copii trebuie sa ai o conditie fizica si psihica excelenta. tatal meu a fost bolnav dar el nu a realizat ca este, mama nu a situt si eu l-am mostenit.
Este foarte greu sa ai un copilas bolnav, cred ca iti este suficient ca ai o afectiune de suportat.
bucura-te de sotul tau, este bine ca ai un sot, poate veti infia un copilas.
ca sa fii si mai sigura, vorbeste totusi cu un om de meserie.
Sanatate!
parerea mea este ca este destul de riscant sa ai un copil. Nu te supara ca iti spun. Se poate tramnsmite genetic o predispozitie sa aiba si el boala si insusi tratamentul ii poate dauna in timpul sarcinii.
Nici eu nu am voie sa am copii, eu sufar de o boala psihica.
ca sa ai copii trebuie sa ai o conditie fizica si psihica excelenta. tatal meu a fost bolnav dar el nu a realizat ca este, mama nu a situt si eu l-am mostenit.
Este foarte greu sa ai un copilas bolnav, cred ca iti este suficient ca ai o afectiune de suportat.
bucura-te de sotul tau, este bine ca ai un sot, poate veti infia un copilas.
ca sa fii si mai sigura, vorbeste totusi cu un om de meserie.
Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Tratament epilepsie
- 0Se poate obține grad de handicap sau pensie cu discopatie lombară? Și pot avea două grade?
- 1Intrerupere tratament - Scleroza multipla
- 2Suspecta scleroza multipla
- 1Autism adulti
- 5Ajutor! Posibil SLA?
- 0Vertij vindecat - există tratament
- 1Parkinson Tratament Levodopa
- 2Cum iau Pentoxi Retard și pramistar
- 1Amorțeala degete