colpita mixta

06-09-2007
nicky_enduro
Nu este medic/terapeut
nicky_enduro
Am fost diagnosticata cu colpita mixta si doctorul ginecolog mi-a dat niste medicamente si mi-a zis sa folosesc irigatorul in fiecare seara timp de 12 zile.Din ce citesc se pare ca nu este cea mai indicata solutie...deci ce sa fac?Va rog da-ti-mi o solutie!

Multumesc.
7 comentarii
0
14-09-2007, ora 00:00
dumlyly
Nu este medic/terapeut
dumlyly
parerea mea este sa faci ce ti a spus medicul si eu am avut colpita mixta si am folosit irigatorul 12 zile cu tantum rosa sant niste pliculete cu care te speli.aqu totul este ok.
0
15-09-2007, ora 00:00
dumlyly
Nu este medic/terapeut
dumlyly
draga mea nu stiu daca faci rani din cauza irigatorului, dar stiu ca medicul ginecolog recomanda de 2, 3 ori pe luna spalatul cu irigatorul.colpita dispare dupa tratament dar daca nu esti atenta cu tine poate reaparea.colpita este un fel de cistita in stare mai avansata, adica o inflamatie puternica, eu zic sa nu te sperii ca nu este ceva grav.iti doresc multa sanatate si daca vrei sa ma tii la curent cu aceasta poroblema sper sa scapi cat mai repede de ea.
0
27-11-2007, ora 00:00
ioneask
Nu este medic/terapeut
ioneask
am aproape 18 ani si am fost diagnosticata cu copita mixta! e frustrant. miroase si am o stare gererala de rahat! am facut diferite tratamente cu ovule si irigatii si nimic! 2 zile era bine si apoi revenea! de un an de zile ma lupt cu ea! va rog sa ma ajutati cu un tratament sau makr cu o idee ceva. fie naturist sau medicamentos! va multumesc anticipat
0
17-02-2009, ora 13:10
osman_dinamo
Nu este medic/terapeut
osman_dinamo
iubita si eu ma confrunt cu astfel de probleme de mult mai mult timp, probleme ce au aparut in urma unui tratament indelungat cu antibiotice.de atunci se pare ca orice ovule as folosi, ori nu si fac efectul ori imi fac si mai rau ! e un chin ! m-am saturat de usturimi, scurgeri, dureri si altele.! mai nou se pare ca am si o leziune pe col.! sfatul meu este urmatorul : nu te mai spala inauntru decat o data sau de doua ori pe saptamana, spalate extern cu ceai de musetel (la un litru de apa- doua pliculete de musetel si o lingurita de bicarbonat, il lasi sa se raceasca si apoi te speli pe din afara), dupa ce te ai spalat, speli mainile cu apa calda si sapun si aplici Canesten (crema) la intrarea in vagin, pe peretii vaginului mai exact dar nu bagi adanc. Incearca asa doua trei zile si vezi daca are vreun efect.daca nu, opreste tratamentu. Eu acum fac tratament cu niste ovule prescrise de medic si care se prepara la farmacie. Astea preparate sunt mai bune decat orice ovule. Akuma sa vedem.astept si eu...deocamdata vad ca nu ma mai ustura nici cand fac pipi nici inauntru...Ma rog la Dzeu sa ma vindec! Iti doresc sanatate si tinem legatura!
0
02-03-2009, ora 10:33
corinam
Nu este medic/terapeut
corinam
Osman, tu ce infectie ai avut?
Ai terminat tratamentul cu ovule preparate in farmacie ?
Si eu ma chinui sa scap de o vaginita cu streptococ B si nu reusesc.
A mai intampinat cineva o astfel de problema?
Multumesc.
0
09-07-2009, ora 10:05
sugar_baby_geo
Nu este medic/terapeut
sugar_baby_geo
Buna.. am si eu o mica mare problema... la fel ca si voi am fost diagnosticata cu colpita mixta dupa vederea unui consult...am facut"lame" si culmea ca au iesit bine, , am continuat tratamentul 7 zile cu ovule cervugid, clorotrimazol si tamtum rosa si 2 zile pare sa imi fi trecut apoi iar au inceput mancarimi usoare inauntru...usturimi usoare la urinare si usturimi mari la contact...nu stiu ce sa mai fac..sunt disperata.. ma gandeam ca sa schimb doctorul... din cate am inteles de pe forum ca se scapa greu de ea si ca duce la infertilitate:((((((((((((
0
12-02-2010, ora 19:23
cosmina_m18
Nu este medic/terapeut
cosmina_m18
Buna
Numele meu este Cosmina.
In urma cu un an am fost diagnosticata cu colpita mixta. Am urmat mai multe tipuri de tratamente am fost si la alti doctori dar nu reusesc sa scap de problema aceasta. Dupa cateva saptamani de la terminarea tratamentul reapare. Nu mai stiu ce sa fac. Imi puteti recomanda un Dr bun in Cluj?
Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.