Colpita

15-07-2007
Manna
Nu este medic/terapeut
Manna
Buna! Am fost diagnosticat ca am Colpita. Medicul mi-a scris Klion comprimate vaginale, si Tinidazol ce iau 4 buc. Deodata si repet la o saptamana acesta trebuie sa ia si prietenul meu. Pentru el ajunge numai asta ca sa ii treaca ? Si as vrea sa intreb pt. ca pana acuma nu am avut nu stiu Colpita se poate transmite si daca el ma satisface oral si cu mana si eu nu l-am satisfacut pe el oral ? ca dupa aia au aparut simptomele. Dupa asta peste o saptamana am facut sex ca nu steam ca e ceva problema, dar inainte au aparut simptomele inainte sa facem sex. Eu inainte ca el sa ma satisfaca oral, nu am fost cu nimeni din iulie anul trecut. Se poate sa-l fi primit Colpita atunci si sa nu fi aparut simptomele? Sau cum se transmite ? Totusi ? Ma puteti ajuta va rog ?
6 comentarii
0
15-07-2007, ora 00:00
pasca
Nu este medic/terapeut
pasca
Colpita de care suferi este de fapt tricomonas, o boala cu transmitere sexuala.Gasesti toate informatiile pe net, doar aceeseaza situl BTS.(boli cu transmitere sexuala).ATENTIE, VA TRATATI AMANDOI OBLIGATORIU.
0
15-07-2007, ora 00:00
Manna
Nu este medic/terapeut
Manna
Atunci Colpita si Tricomonasul e acelasi boala numai alta denumire ? Si tratamentul (Klion – comprimate vaginale 10buc, si Tinidazol ce iau 4 buc deodata si repet la o saptamana), pentru ca vindecarea sa fie sigura mai repet o data, sau nu mai trebuie? Si prietenul meu Tinidazolul 4 buc deodata si repeta la o saptamana, sa mai ia inca o tura sau ii sigur ca se vindeca dupa o tura? Si dupa tratament e mai bine sa merg inapoi in control la medic, sau nu mai trebuie, trece infectia?
0
19-07-2007, ora 00:00
carina
Nu este medic/terapeut
carina
hmmm...ciudat. Eu stiam ca COLPITA inseamna de fapt "inflamatia colului/ iritatia colului", care poata sa aiba diferite cauze: infectie cu diferiti virusi/ bacterii. Colpita in sine nu se ia...se ia boala care a determinat colpita respectiva, in cazul in care e contagioasa (boala).
Dar poate ma insel.:D.so, poate ma lumineaza si pe mine cineva.
0
15-08-2007, ora 00:00
elenaro
Nu este medic/terapeut
elenaro
buna fetelor...am si eu o problema..si o intrebare.sa va adresez..:trebuie sa fac un tratament cu Klio ovule si metronidazol pastile acte 2 la 6 ore...2 zile...intrbarea este daca trebuie sa iau si ovulele in acelasi timp cu pastilele..sau cand termin tratamentul cu metronidazol?
0
16-08-2007, ora 00:00
carina
Nu este medic/terapeut
carina
ovulele se iau seara, cand te bagi in pat...se introduc in vagin, sunt pt uz extern. pastilele se iau intern, si nu au nici o legatura una cu alta. daca ti-a prescris medicul un tratament, ia-le in paralel, adica nu astepta sa termini ovulele si apoi sa iti iei pastilele sau invers...
0
07-12-2009, ora 21:36
mariana andreea
Nu este medic/terapeut
mariana andreea
buna seara. acum o luna de zile am fost diacnosticata cu trichomonas. am urmat un tratament cu ovule si am revenit la un control. acum doctorita mi-a spus ca sunt iritata si mi-a dat diacnoscticul COL LEZIONAL-COLPITA. nu stiu prea multe despre aceasta boala. mi-a dat sa urmez un tratament cu Fluomizin si Flamexin. credeti ca ma pot vindeca? din ce cauza mi-a aparut aceasta iritatie? tin sa mentionez ca am avut relatii decat cu un singur baiat si sunt sigura ca el nu ma inseala. pot avea contact sexul pe timpul efectuarii tratamentului? va rog mult de tot sa ma ajutati. sunt disperata. mi-e frica sa nu cumva sa nu mai pot ramane insarcinata. va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.