Coloana LOMBARA

10-11-2011
Amalian
Nu este medic/terapeut
Amalian
Acum 3 sapt in timp ce jucam tenis cu colegii (ceea ce fac ca si hoby de 6 luni cam de 2 ori pe sapt cate 1 ora) a inceput o durere cumplita de spate, am continuat jocul aprox 15-20 min dupa care am ramas intepenit. Am ajuns imediat la med de fam si de acolo la radiologie unde diagnosticul a fost "Anomalie de sudare arc posterior S1, pensare discala L5/S1" fara prea multe detalii mi s-au dat antiinflamatoare si am facut fizioterapie 10 sedinte. Am incheiat tratamentul de 4 zile insa am in continuare dureri la anumite miscari si mai ales daca fac un minim de efort simt ca imi baga cutitul in spate. Am impresia ca nu prea am rezolvat mare lucru si nici medicii nu m-au lamurit, adica gija-grija si asta e o sa te tot doara de acum inainte nu prea mi se par raspunsuri ok, totusi am 34 ani nu 80. Puteti sa ma ajutati cu ceva sfaturi pt a scapa de dureri si pentru a putea face miscarile normale, sa pot face sport etc. Va multumesc
1 comentarii
0
11-11-2011, ora 08:24
july112011
Nu este medic/terapeut
july112011
Buna!Am dureri de spate de 15 ani, mai precis L4-L5 si L5-S1. Am facut numeroase tratamente medicamentoase si balneofiziologice dar durerea se ameliora foarte putin si pe o perioada de timp scurta. Singurul remediu eficient pe care l-am incercat si care a rezistat in timp este acupunctura, terapie de 10 sedinte pe care le-am facut acum 2 ani in august, iar de atunci nu am nai stiut ce este durerea. Chiar uitasem cum este sa traiesti fara durere. Te sfatuiesc sa cauti un medic chinez, sunt cativa pe la noi care chiar stiu sa faca terapie. Eu am fost la Fang si am fost foarte multumita de tratament. Recomand cu caldura ! Sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.