Colesterol total fotometric - 245
Am facut analizele sangelui, si toate sa-u incadrat in intervalul biologic de referinta, , , Minim si Maxim, , inafara de
Colesterol total fotometric -este de 245, , normal ar trebui sa fie intre 110-200
Va rog sa-mi explicati, , e ceva grav? VA MULTUMESC MULT, cu respect Mihai
Colesterol total fotometric -este de 245, , normal ar trebui sa fie intre 110-200
Va rog sa-mi explicati, , e ceva grav? VA MULTUMESC MULT, cu respect Mihai
5 comentarii
Acest colesterol putin crescut il puteti readuce la valori normale printr-un regim sarac in grasimi, prajeli, dulciuri la care puteti adauga si un ceai hipolipemiant, dupa care repetati analiza.
Numai bine!
Numai bine!
va multumesc pentru raspuns, rog daca vreti sa-mi explicati ce ecte ala ceai.hipolipemiant,
Ceaiul hipolipemiant este un amestec de plante ce ajuta la scaderea nivelului lipidelor (grasimilor) din sange si implicit din organism, colesterolul reprezentand o parte din lipidele din sange.
Puteti gasi un astfel de produs la orice magazin naturist sau in farmacii. Prefer sa recomand produse din plante in astfel de cazuri pentru a evita instituirea unui tratament medicamentos clasic pe care il accept ca ultima optiune (asta si datorita faptului ca plantele de care v-am spus chiar au efect).
Oricum nu trebuie sa va speriati pentru ca la dvs. nu este o valoare foarte mare si cu siguranta va reveni la normal chiar in doua saptamani sau mai putin daca respectati cat de cat un regim.
Pe viitor e bine sa mai controlati colesterolul, precum si trigliceridele, HDL-colesterol si LDL-colesterol.
Numai bine!
Puteti gasi un astfel de produs la orice magazin naturist sau in farmacii. Prefer sa recomand produse din plante in astfel de cazuri pentru a evita instituirea unui tratament medicamentos clasic pe care il accept ca ultima optiune (asta si datorita faptului ca plantele de care v-am spus chiar au efect).
Oricum nu trebuie sa va speriati pentru ca la dvs. nu este o valoare foarte mare si cu siguranta va reveni la normal chiar in doua saptamani sau mai putin daca respectati cat de cat un regim.
Pe viitor e bine sa mai controlati colesterolul, precum si trigliceridele, HDL-colesterol si LDL-colesterol.
Numai bine!
Inca o precizare - ceaiul hipolipemiant se gaseste sub mai multe denumiri, eu i-am spus asa la modul general, dar veti vedea ca gasiti multe variante, pentru scaderea colesterolului, trigliceridelor, hipolipemiant etc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6colesterolul - dieta recomandata pentru micsorarea colesterolului
- 3mama mea are 1.60 inaltime si 90 kg... va rog un regim
- 3transaminaze colesterol trigliceride gpt got
- 3colesterol - informatii
- 6vreau sa slabesc si sa-mi scad nivelul de colesterol
- 1colesterol crescut
- 7Se poate un diagnostic?
- 0Colesterol crescut!
- 1Regim pentru mai multe afectiuni: diabet zaharat, colesterol, hipertensiune si astm
- 6Rog interpretare TGP si TGO
- 0trigliceride marite
- 0Interpretare analize medicale colesterol
- 0interpretare analize
- 3analize proaste de 5 ani
- 1interpertarea analizelor si ce e de facut
- 4este posibil sa am diabet la starile astea
- 2Valoarea colesterolului de 222 impune un regim alimentar strict?
- 3Colesterolul si statinele
- 0Colesterol 240 33 ani, trigliceridele ok
Mai multe informații despre: Colesterolul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Hipercolesterolemie familiala
- Hipercolesterolemia poligenica
- Colesteroloza veziculei biliare (vezicula fragă)
- Hipolipidemia (hipocolesterolemia)
- Despre colesterol, cu dragoste
- Colesterolul și bolile cardiovasculare
- Regim hipercolesteromie si ateroscleroza
- Colesterolul
- Grăsimile dăunătoare sănătății
- Aportul zilnic maxim de grăsimi
- Ouăle cresc nivelul colesterolului din sânge?
- Oul crește riscul cardiovascular la pacienții cu diabet tip 2?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: