Colesterol total fotometric - 245

Am facut analizele sangelui, si toate sa-u incadrat in intervalul biologic de referinta, , , Minim si Maxim, , inafara de
Colesterol total fotometric -este de 245, , normal ar trebui sa fie intre 110-200
Va rog sa-mi explicati, , e ceva grav? VA MULTUMESC MULT, cu respect Mihai
Colesterol total fotometric -este de 245, , normal ar trebui sa fie intre 110-200
Va rog sa-mi explicati, , e ceva grav? VA MULTUMESC MULT, cu respect Mihai
5 comentarii

Acest colesterol putin crescut il puteti readuce la valori normale printr-un regim sarac in grasimi, prajeli, dulciuri la care puteti adauga si un ceai hipolipemiant, dupa care repetati analiza.
Numai bine!
Numai bine!

va multumesc pentru raspuns, rog daca vreti sa-mi explicati ce ecte ala ceai.hipolipemiant,

Ceaiul hipolipemiant este un amestec de plante ce ajuta la scaderea nivelului lipidelor (grasimilor) din sange si implicit din organism, colesterolul reprezentand o parte din lipidele din sange.
Puteti gasi un astfel de produs la orice magazin naturist sau in farmacii. Prefer sa recomand produse din plante in astfel de cazuri pentru a evita instituirea unui tratament medicamentos clasic pe care il accept ca ultima optiune (asta si datorita faptului ca plantele de care v-am spus chiar au efect).
Oricum nu trebuie sa va speriati pentru ca la dvs. nu este o valoare foarte mare si cu siguranta va reveni la normal chiar in doua saptamani sau mai putin daca respectati cat de cat un regim.
Pe viitor e bine sa mai controlati colesterolul, precum si trigliceridele, HDL-colesterol si LDL-colesterol.
Numai bine!
Puteti gasi un astfel de produs la orice magazin naturist sau in farmacii. Prefer sa recomand produse din plante in astfel de cazuri pentru a evita instituirea unui tratament medicamentos clasic pe care il accept ca ultima optiune (asta si datorita faptului ca plantele de care v-am spus chiar au efect).
Oricum nu trebuie sa va speriati pentru ca la dvs. nu este o valoare foarte mare si cu siguranta va reveni la normal chiar in doua saptamani sau mai putin daca respectati cat de cat un regim.
Pe viitor e bine sa mai controlati colesterolul, precum si trigliceridele, HDL-colesterol si LDL-colesterol.
Numai bine!

Inca o precizare - ceaiul hipolipemiant se gaseste sub mai multe denumiri, eu i-am spus asa la modul general, dar veti vedea ca gasiti multe variante, pentru scaderea colesterolului, trigliceridelor, hipolipemiant etc.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4hipertensiune si colesterol marit
- 3HDL mic
- 3mama mea are 1.60 inaltime si 90 kg... va rog un regim
- 6eroare analize medicale?
- 3analize medicale anormale
- 3colesterol - informatii
- 2colesterol... remediu naturist?
- 5am 25 ani, fumatoare si am colesterolul 333... recomandati-mi ceva
- 6vreau sa slabesc si sa-mi scad nivelul de colesterol
- 6colesterol marit, globule rosii, hemoglobina si ematocrito un pic marite + balonare
- 0Colesterol crescut!
- 1colesterol
- 0colesterol marit
- 0interpretare analize
- 1colesterol si trigliceride
- 0Colesterol mare...Crestor 20mg
- 4este posibil sa am diabet la starile astea
- 1Analize colesterol...
- 0Colesterol 240 33 ani, trigliceridele ok
Mai multe informații despre: Colesterolul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Hipercolesterolemie familiala
- Hipercolesterolemia poligenica
- Colesteroloza veziculei biliare (vezicula fragă)
- Hipolipidemia (hipocolesterolemia)
- Despre colesterol, cu dragoste
- Colesterolul și bolile cardiovasculare
- Regim hipercolesteromie si ateroscleroza
- Colesterolul
- Grăsimile dăunătoare sănătății
- Aportul zilnic maxim de grăsimi
- Ouăle cresc nivelul colesterolului din sânge?
- Oul crește riscul cardiovascular la pacienții cu diabet tip 2?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: