Colesterol total fotometric - 245
![mihai65](/arata_img.php?img=cont_13536.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Am facut analizele sangelui, si toate sa-u incadrat in intervalul biologic de referinta, , , Minim si Maxim, , inafara de
Colesterol total fotometric -este de 245, , normal ar trebui sa fie intre 110-200
Va rog sa-mi explicati, , e ceva grav? VA MULTUMESC MULT, cu respect Mihai
Colesterol total fotometric -este de 245, , normal ar trebui sa fie intre 110-200
Va rog sa-mi explicati, , e ceva grav? VA MULTUMESC MULT, cu respect Mihai
5 comentarii
![Dr. Frumuzache Iris](/arata_img.php?img=cont_3210.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Acest colesterol putin crescut il puteti readuce la valori normale printr-un regim sarac in grasimi, prajeli, dulciuri la care puteti adauga si un ceai hipolipemiant, dupa care repetati analiza.
Numai bine!
Numai bine!
![mihai65](/arata_img.php?img=cont_13536.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
va multumesc pentru raspuns, rog daca vreti sa-mi explicati ce ecte ala ceai.hipolipemiant,
![Dr. Frumuzache Iris](/arata_img.php?img=cont_3210.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Ceaiul hipolipemiant este un amestec de plante ce ajuta la scaderea nivelului lipidelor (grasimilor) din sange si implicit din organism, colesterolul reprezentand o parte din lipidele din sange.
Puteti gasi un astfel de produs la orice magazin naturist sau in farmacii. Prefer sa recomand produse din plante in astfel de cazuri pentru a evita instituirea unui tratament medicamentos clasic pe care il accept ca ultima optiune (asta si datorita faptului ca plantele de care v-am spus chiar au efect).
Oricum nu trebuie sa va speriati pentru ca la dvs. nu este o valoare foarte mare si cu siguranta va reveni la normal chiar in doua saptamani sau mai putin daca respectati cat de cat un regim.
Pe viitor e bine sa mai controlati colesterolul, precum si trigliceridele, HDL-colesterol si LDL-colesterol.
Numai bine!
Puteti gasi un astfel de produs la orice magazin naturist sau in farmacii. Prefer sa recomand produse din plante in astfel de cazuri pentru a evita instituirea unui tratament medicamentos clasic pe care il accept ca ultima optiune (asta si datorita faptului ca plantele de care v-am spus chiar au efect).
Oricum nu trebuie sa va speriati pentru ca la dvs. nu este o valoare foarte mare si cu siguranta va reveni la normal chiar in doua saptamani sau mai putin daca respectati cat de cat un regim.
Pe viitor e bine sa mai controlati colesterolul, precum si trigliceridele, HDL-colesterol si LDL-colesterol.
Numai bine!
Inca o precizare - ceaiul hipolipemiant se gaseste sub mai multe denumiri, eu i-am spus asa la modul general, dar veti vedea ca gasiti multe variante, pentru scaderea colesterolului, trigliceridelor, hipolipemiant etc.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Colesterol marit
- 4hipertensiune si colesterol marit
- 258transaminaze mari
- 3analize medicale: colesterol, trigliceride...
- 3analize medicale anormale
- 5am 25 ani, fumatoare si am colesterolul 333... recomandati-mi ceva
- 20interpretare analize-ajutor!
- 4Valori de referinta diferite?
- 0Colesterolul...
- 15dupa ce mi-am facut analize la sange, m-am speriat
- 1Colesterol
- 5analize medicale: colesterol, trigliceride, creatinina
- 6Trigliceride si colesterol foarte mari.
- 5interpretare analiza: limfocite, glicemie, colesterol, trigliceride, proteine
- 1Colesterol total scazut
- 0Hdl 38, ldl 194
- 0Colesterol total în limită. Colesterol HDL mic
- 3Colesterol si trigliceride marite
- 3La analize
Mai multe informații despre: Colesterolul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Hipercolesterolemie familiala
- Hipercolesterolemia poligenica
- Colesteroloza veziculei biliare (vezicula fragă)
- Hipolipidemia (hipocolesterolemia)
- Despre colesterol, cu dragoste
- Colesterolul și bolile cardiovasculare
- Regim hipercolesteromie si ateroscleroza
- Colesterolul
- Grăsimile dăunătoare sănătății
- Aportul zilnic maxim de grăsimi
- Ouăle cresc nivelul colesterolului din sânge?
- Oul crește riscul cardiovascular la pacienții cu diabet tip 2?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: