Colesterol mare, nu vreau STATINEEEE!!!
Serdin Florentina sunt pe fb si vreau sa vorbim, am cilesterolul total250, HDL 38, 70 LDL194, Trigluceridele 107, 73 si dr gastroenterolog mi a dat teatament cu Lipantil si Rosuvastatina si am citit ca sunt f toxice, nu as vrea sa le iau, am si colesterol pe ficat un pic, am steatoza hepatica, am avut pangastrita am tinut regim un an si mi a scazut colesterolul de la 280 anyl trecut la 250, nu stiu ce sa fac!!!!!sa continui regimul si sa nu iau statinele?
5 comentarii
CINE IA STATINE PT COLESTEROL??????CUM VA SIMTITI?
Buna ziua, eu iau de 4 ani Pravator (pravastatina ) si tin colesterolul in limite normale. Nu am probleme de genul dureri de cap, insomnii, greata, varsaturi.Ma confrunt destul de des cu carceii, dar nu e sigur ca din cauza pravatorului, atat timp cat mai iau alte 7 medicamente pe langa el pentru boli diverse. Sanatate!
Draguta mea, dar tratsmentul de colesterol se ia cu essentiale ceva, nu?si tu fupa 4 ani, valorile colesterolului au scazut? Mai e nevoie de tratament in continuare?
Nu am luat esentiale, desi am si o hepatita cronica C. Analizele efectuate in timpul tratamentului cu pravator au aratat valori normale ale colesterolului, dar tratamentul il iau in continuare. Steatoza si fibroza hepatica erau prezente si inainte de inceperea tratamentului cu pravator si sunt in continuare prezente, dar analizele la ficat sunt bune.
Deci se iau toata viata, eu si diaree cand gust cafea, branza telemea, dulce, murat, asta o fi de la grasimea pe ficatsi pancreas?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Colesterol marit
- 3Colesterol marit
- 2colesterol marit: tratament si dieta
- 6vreau sa slabesc si sa-mi scad nivelul de colesterol
- 0colesterol hdl mare
- 0colesterol marit
- 0colesterol marit-sfat
- 1Tratament alternativ pentru colesterol
- 0Colesterol total mare, HDL mic, LDL mare si trigliceride mare
- 5Contradictie colesterol - sport
- 1Trigliceride si colesterol marite