Colesterol mare, nu vreau STATINEEEE!!!

23-02-2018
Flory777
Nu este medic/terapeut
Flory777
Serdin Florentina sunt pe fb si vreau sa vorbim, am cilesterolul total250, HDL 38, 70 LDL194, Trigluceridele 107, 73 si dr gastroenterolog mi a dat teatament cu Lipantil si Rosuvastatina si am citit ca sunt f toxice, nu as vrea sa le iau, am si colesterol pe ficat un pic, am steatoza hepatica, am avut pangastrita am tinut regim un an si mi a scazut colesterolul de la 280 anyl trecut la 250, nu stiu ce sa fac!!!!!sa continui regimul si sa nu iau statinele?
5 comentarii
0
23-02-2018, ora 15:21
Flory777
Nu este medic/terapeut
Flory777
CINE IA STATINE PT COLESTEROL??????CUM VA SIMTITI?
1
23-02-2018, ora 15:34
Sophia
Nu este medic/terapeut
Sophia
Buna ziua, eu iau de 4 ani Pravator (pravastatina ) si tin colesterolul in limite normale. Nu am probleme de genul dureri de cap, insomnii, greata, varsaturi.Ma confrunt destul de des cu carceii, dar nu e sigur ca din cauza pravatorului, atat timp cat mai iau alte 7 medicamente pe langa el pentru boli diverse. Sanatate!
0
02-03-2018, ora 13:36
Flory777
Nu este medic/terapeut
Flory777
Draguta mea, dar tratsmentul de colesterol se ia cu essentiale ceva, nu?si tu fupa 4 ani, valorile colesterolului au scazut? Mai e nevoie de tratament in continuare?
0
10-03-2018, ora 13:16
Sophia
Nu este medic/terapeut
Sophia
Nu am luat esentiale, desi am si o hepatita cronica C. Analizele efectuate in timpul tratamentului cu pravator au aratat valori normale ale colesterolului, dar tratamentul il iau in continuare. Steatoza si fibroza hepatica erau prezente si inainte de inceperea tratamentului cu pravator si sunt in continuare prezente, dar analizele la ficat sunt bune.
0
13-03-2018, ora 07:48
Flory777
Nu este medic/terapeut
Flory777
Deci se iau toata viata, eu si diaree cand gust cafea, branza telemea, dulce, murat, asta o fi de la grasimea pe ficatsi pancreas?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: