Colargol pt rinita si tot imi curge nasul

66 comentarii 1 2 3
0
07-03-2016, ora 23:18
Anda Buri
Nu este medic/terapeut
Anda Buri
Multumesc pt raspuns !
0
16-12-2017, ora 15:20
Denisa38
Nu este medic/terapeut
Denisa38
Buna ziua.Am un baietel de trei ani, are nasul infundat respira doar pe gura, secretii are si le elimina rar doar cand stranuta.Nu poate lua siropuri le vomita.Am facut aerosoli cu ser fiziologic sau respisun plus fluimucil, dexametazona, prospan picaturi fara sa-l ajute.Ca spray nazal am folosit Olynth, quixx, preparat nr.5.Are mucozitati dar par blocate undeva in spatele nasului, la medic am fost ne-a confirmat ca-i in urma racelii si polipi inflamati usor dar s-au facut aproape 2luni si respira tot pe gura.Nu face febra, tuseste rar si se ineaca cu secretii.Ma puteti ajuta cu un sfat?
0
21-12-2017, ora 00:34
Denisa38
Nu este medic/terapeut
Denisa38
Mie nu-mi raspunde nimeni?Aceeasi situatie si acum, nas infundat respira doar pe gura, fara alte simptome.
0
14-02-2018, ora 21:21
Plisc
Nu este medic/terapeut
Plisc
Domnule doctor acum 7zile am operat baietelul de 4, 8luni de vegetatii adenoide, imi facuse 3otite seroase si din septembrie de la inceperea gradinitei si pana in momentul de fata are cantitatea fff mare de mucusori galbeni si grosi, si in nasuc si pe gat, am sperat ca dupa operatie sa scapam si de mucusori si de tuse dar nu a fost asa.ne-am intors la medicul ce la operat si ia dat colargol 3pic.de 3ori pe zi, fluimucil pt aerosol 10filole timp de 5zile, o fiola seara si una dimineata, si aerius 2, 5ml inainte de culcare si mia zis ca e normal sa continue cu tusea si mucusori ca e in perioada de convalescenta si sa am rabdare.sincer nu stiu ce sa mai cred!parerea dumneavoastra care este?o sa scapam de mucusorii astia?
0
18-10-2018, ora 17:47
MimiMimi
Nu este medic/terapeut
MimiMimi
Buna ziua!
Băiatul meu are 1 an și 1 luna.
Acum doua săptămâni a fost răcit, i-am dat 5 zile nurofen, qwixx și tantum verde. După aceasta săptămâna avea nasul înfundat și ii curgea excesiv.. doamna Dr pediatru ne-a dat Sinupret, Fluimucil sirop și Fluimucil pt aerosoli pt 5 zile. După aceste 5 zile nu a mai avut nimic timp de 3 zile și acum iar are năsucul înfundat dar decât noaptea.. adoarme seara și după o ora nu mai poate respira, in condițiile in care l-am aspirat și i-am făcut aerosoli cu Respisun înainte de a adormi.
Ce credeți ca are și ce as putea sa ii mai dau?
Umiditatea in camera este de 60% iar temperatura de 24grade.
Am citit pe forum de Colargol. Îl ajuta?
Va mulțumesc!
0
21-10-2022, ora 17:33
Stefy29
Nu este medic/terapeut
Stefy29
Copilul meu are 6 luni si am inceput sa ii dau colargol
După 2 administrari a recurgitat un pic de lapte cu colargol in doua
Este ceva rău???
Adaugă un comentariu / răspuns
66 comentarii 1 2 3

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.