am luat colargol, dar nici un efect!
am luat colargol din farmacie si lam pus in nas timp de o saptamana, dar nici un efect!!
ce pot sa fac?
ce pot sa fac?
3 comentarii
daca medicatia locala.. NU isi face efectul.
urmatorul pas este un consult la ORL.. ca sa vezi ce trebue de operat.. Cornetele.. sau deviatia de sept!
urmatorul pas este un consult la ORL.. ca sa vezi ce trebue de operat.. Cornetele.. sau deviatia de sept!
buna seara
am un bebelus in varsta de 5 luni care prezinta o umflatura la baza gatului cand respira, mai pronuntat cand sta pe burta.
am fost azi la consult si mi s-a spus ca ar fi un chist si niste resturi embrionale. Ce sunt aceste resturi embrionale ?
sunt foarte speriata de cuvantul chist
mi s-a indicat tratament colargol 2 pic de 2 ori pe zi timp de 10 zile, DNF 5 pic de 3 ori pe zi timp de 20 de zile, calciu lactic si panadol
mentionez ca baietelul meu este foarte bine dezvoltat si foarte vioi, nu-l deranjeaza umblatura de la gat nici cand mananca nici cand pun eu mana
ce poate fi ?
va multumesc
am un bebelus in varsta de 5 luni care prezinta o umflatura la baza gatului cand respira, mai pronuntat cand sta pe burta.
am fost azi la consult si mi s-a spus ca ar fi un chist si niste resturi embrionale. Ce sunt aceste resturi embrionale ?
sunt foarte speriata de cuvantul chist
mi s-a indicat tratament colargol 2 pic de 2 ori pe zi timp de 10 zile, DNF 5 pic de 3 ori pe zi timp de 20 de zile, calciu lactic si panadol
mentionez ca baietelul meu este foarte bine dezvoltat si foarte vioi, nu-l deranjeaza umblatura de la gat nici cand mananca nici cand pun eu mana
ce poate fi ?
va multumesc
da. mai mult ca sigur este o problema congenitala..
un chist de canal tireoglos.
nu trebue sa va faceti griji.. aceste probleme NU afecteaza dezvoltarea copilului...
o sa mergeti la o clinica specializata. de chirurgie pediatrica.. si dupa cateva investigatii o sa va zica cand se poate opera !
un chist de canal tireoglos.
nu trebue sa va faceti griji.. aceste probleme NU afecteaza dezvoltarea copilului...
o sa mergeti la o clinica specializata. de chirurgie pediatrica.. si dupa cateva investigatii o sa va zica cand se poate opera !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4colargol administrat bucal
- 17colargol..alergie e posibil?
- 4unde gasesc Colargol??
- 2Colargol intraocular??
- 7administrare colargol la copil
- 2COLARGOLUL SE IA PE CALE ORALA SAU SE PUNE IN NAS??????
- 0In cat timp voi simti efectul colargolului?
- 0Colargol de 1la suta sau 3 la suta
- 66Colargol pt rinita si tot imi curge nasul
- 0otita seroasa colargol
- 1colargol
- 16ce combinatii de solutii contine Colargolul?
- 1Colargol - cat de des? pentru Dl Dr. F. Valeriu
- 5Cum folosesc Colargolul
- 1Bebele a inghitit Colargol
- 2Colargol 1% concentrație prea mare pt bebe 9 luni? In attn. Dl Dr. Flueraru Valeriu
- 0Colargol, baietelului meu in varsta de 2 luni
Mai multe informații despre: colargol