cistita radica
Buna ziua,
Mama a facut radioterapie in primavara lui 2008, pentru o tumoare de corp uterin operata (histerectomie totala).
In urma radiatiilor a facut cistita radica care nu cedeaza deloc, desi a facut tratamentul dat de oncolog (antibiotice si hemostatice pentru sangerare). Sangerarea a incetat dar are in continuare dureri la urinare. A facut analize si nu exista tumoare la vezica.
Intrebarea mea este daca cineva cunoaste un alt tratament care sa amelioreze macar simptomele.
Multumesc anticipat
Mama a facut radioterapie in primavara lui 2008, pentru o tumoare de corp uterin operata (histerectomie totala).
In urma radiatiilor a facut cistita radica care nu cedeaza deloc, desi a facut tratamentul dat de oncolog (antibiotice si hemostatice pentru sangerare). Sangerarea a incetat dar are in continuare dureri la urinare. A facut analize si nu exista tumoare la vezica.
Intrebarea mea este daca cineva cunoaste un alt tratament care sa amelioreze macar simptomele.
Multumesc anticipat
3 comentarii
Da, mergeti la un medic homeopat cu experienta si terminati cu astfel de tratamente barbare care nu duc la nimic bun decat la distrugere sistematica si ireparabila a rogansimnului.
Inlocuiti radiatiile, citostaticele si antibioticele cu remediile homeopatice, ca acestea sunt vindecatoare, fara efecte nocive, naturale si f. eficiente. Ce ati facut de la A la Z este numai distrugere sistematica a organismului.
Cum va puteti imagina ca radiiatille de la care moare se imbolnaveste orice vietate in doze mici pot face
ceva bun la un corp bolnav in doze mari si aproape zilnice ?
Daca s-a distrus vezica de la radiatii (si nu numai vezica ) nu se vede bineinteles nici o tumoare caci nu mai creste si se reproduce nici mcara moarte in acele organe, dar viata !?
V-ati speria daca ati putea vedea rezultatul in corp de la o SINGURA radiere..ca sa nu mai vorbim de un tratament de saptamani sau luni !
Treziti-va la realitate.
Inlocuiti radiatiile, citostaticele si antibioticele cu remediile homeopatice, ca acestea sunt vindecatoare, fara efecte nocive, naturale si f. eficiente. Ce ati facut de la A la Z este numai distrugere sistematica a organismului.
Cum va puteti imagina ca radiiatille de la care moare se imbolnaveste orice vietate in doze mici pot face
ceva bun la un corp bolnav in doze mari si aproape zilnice ?
Daca s-a distrus vezica de la radiatii (si nu numai vezica ) nu se vede bineinteles nici o tumoare caci nu mai creste si se reproduce nici mcara moarte in acele organe, dar viata !?
V-ati speria daca ati putea vedea rezultatul in corp de la o SINGURA radiere..ca sa nu mai vorbim de un tratament de saptamani sau luni !
Treziti-va la realitate.
Scarface, cand veti avea cancer, sa va tratati cu iarba si sa ne spuneti si noua daca a dat sau nu rezultate.
Astept raspunsul unui medic care stie despre ce este vorba.
Astept raspunsul unui medic care stie despre ce este vorba.
Cu siguranta ca nu o sa calc la oncolog daca o sa am cancer, mai ales dupa ce am vazut ce aduc astfel de tratamente. Homeopatia nu este "iarba". Daca va supara adevarul tineti-va de doctori.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4vaccin anti-cistita?
- 3Cistita hemoragica de 2 ani - Rog urgent un raspuns de specialitate
- 3avort menstrual? anexita? cistita? stress?
- 9ph mare
- 4sangerari vaginale reduse cantitativ
- 5Dureri abdominale cistita cronica
- 9probleme menstruale
- 2cistita acuta
- 10cistita?
- 2recidiveaza cistita..
- 0Contact sexual in timpul cistitei...da sau nu?
- 4Fac cistita des...
- 0Diagnostic de cistita acuta
- 110Cistita interstitiala - detalii despre aceasta afectiune cronica a vezicii
- 8instilatii pentru cistita
- 0Cistita hemoragica
- 2sunt insarcinata si am facut cistita
- 0Cistita
- 0Cistita acuta
- 2Am o cistita
Mai multe informații despre: Cistita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: