circumcizie

26-03-2008
viorel_or
Nu este medic/terapeut
viorel_or
In timpul actului sexual ejaculez in nici 2 min. Este adevarat ca daca imi fac circumcizie se va imbunatati durata actului sexual?
4 comentarii
0
10-05-2008, ora 00:00
aaayo
Nu este medic/terapeut
aaayo
am o intrebare pt tine>>> te masturbezi des daca da de cate ori pe zi>?
0
29-01-2014, ora 19:26
Amad1969
Nu este medic/terapeut
Amad1969
Circumcizia nu se recomanda sub nicio forma in asemenea situatii. Dupa circumcizie glandul este mult mai expus si s ar putea sa ai surpriza sa ejaculezi si mai repede sau sa nu mai poti ejacula decat masturbandu-te pentru ca iti vei pierde potenta. Sunt multi care fac propaganda circumciziei. Eu te sfatuiesc sa te interesezi in amanunt de efectele circumciziei inainte de a face asa ceva, trebuie sa iei in calcul caracterul ireversibil al unei asemenea operatii care, este o operatie cu riscuri majore.
0
29-01-2014, ora 19:38
Amad1969
Nu este medic/terapeut
Amad1969
Exista doua tipuri de circumcizie, una numita normala sau partiala si cealalta totala. In primul caz se indeparteaza doar varful preputului, in cea de a doua se indeparteaza total preputul si operatia este mai elaborata si de durata. Oricare ar fi tipul de circumcizie pe care il vei alege trebuie sa intelegi ca circumcizia este o mutilare si mai devreme sau mai tarziu vei regrata decizia de a ti face o circumcizie. Am stat de vorba cu multi arabi din Magreb, in special cu tinisieni, marocani, algerieni. Majoritatea au facut o circumcizie partiala sau normala cand erau mici cu acordul familiei, dar sunt multi arabi care nu sunt taiati imprejur. Circumcizia la varsta ta ar trebui sa fie o problema profund individuala. Nimeni nu va dormi mai bine sau mai rau daca tu vei face o circumcizie, dar e foarte posibil ca tu sa-ti pierzi somnul dupa o asemenea alegere.
0
29-01-2014, ora 23:11
Amad1969
Nu este medic/terapeut
Amad1969
Am calatorit mult in Nordul Africii. Pentru mine a fost o surpriza insistenta si presiunea propagandei pentru circumcizie. Aceasta insistenta si presiune atinge limitele hipnozei. Cei care si-au facut circumcizie sau au suferit o circumcizie au o tendinta psihologica de a-si motiva mutilarea printr-un complex de superioritate. Pur si simplu traiesc un sentiment de mai bine daca mai aduc in multime un membru. Desi pare absurd, lucrurile se petrec exact asa, pentru ca nu exista decat o singura alternativa, ori impartasesti complexul de superioritate si te ascunzi in spatele credintei ca e mai bine asa, ori esti victima sigura a regretului permanent ca ai facut o circumcizie si ai acceptat din propria vointa sa fii mutilat, revenirea la starea de dinainte de circumcizie fiind imposibila..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: